search-button
cross-out

Niko-Polis Blog: Παράπονα και ανατροπές!

Niko-Polis Blog: Παράπονα και ανατροπές!

Ο Νίκος Γεωργιάδης γράφει:

Με τον Τζώνη Καλημέρη “τα έβαλε” σε τηλεοπτική του εμφάνιση ο συνάδελφος Στέφανος Κωνσταντινίδης θεωρώντας ότι ο πρώην διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 δεν ήταν ενθουσιασμένος με την παρουσία του στο πάνελ της Φαίης Σκορδά γι’ αυτό κιόλας δεν είχε μεγάλη προβολή στα περιοδικά του ομίλου. Επειδή το ΟΚ! στο οποίο έχω τη χαρά να είμαι επικεφαλής, ανήκει στον ΑΝΤ1, θεωρώ ότι είναι σωστό να τονίσω ότι ποτέ δεν είχαμε κάποια παρέμβαση από τον κύριο Καλημέρη για οποιοδήποτε πρόσωπο του σταθμού, παρά μόνο για το… ίδιο το πρόσωπό του, αφού δεν απολάμβανε την έκθεση που είχε πάρει τότε η σχέση του με την Ανθή Σαλαγκούδη.  Πριν από λίγες μέρες πάντως, ο πρώην ισχυρός άντρας του ΑΝΤ1 εθεάθη με νέα γοητευτική συνοδό στον κήπο του εστιατορίου Nikkei του Λυκαβηττού .

Σε άλλα νέα τώρα, μεγάλη εισπρακτική επιτυχία (και) φέτος για τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά στο Δελφινάριο με την παράσταση “Άλλος για Survivor”. Η σύζυγος του διάσημου Έλληνα κωμικού επιστρατεύτηκε μόλις μία εβδομάδα πριν από την πρεμιέρα αφού εκείνος την παρακάλεσε να θυσιάσει φέτος τις διακοπές της καθώς δεν μπορούσε να βρει πιο ταιριαστή παρτενέρ για το ρόλο που είχε γράψει!  Η ξεκαρδιστική επιθεώρηση του Μάρκου συνεχίζεται μέχρι τις 17 Σεπτέμβρη (καθημερινά εκτός Δευτέρας). 

Όπως μπορεί να έχετε ήδη διαβάσει,  τη θέση της Άννας Βίσση στο καλοκαιρινό Romeo παίρνει το δίδυμο Χρήστου Μενιδιάτη- Χρήστου Κυριαζή. Το σχήμα αυτό κλείστηκε σχετικά πρόσφατα αφού μέχρι πρότινος γνωρίζαμε ότι θα τραγουδούσε εκεί η Έλλη Κοκκίνου. Τελικά η συνεργασία χάλασε και έτσι η Έλλη προχώρησε σε συμφωνία με το Vox της Μυκόνου όπου θα εμφανίζεται για τρεις εβδομάδες. Όσο για τον Χρήστο Μενιδιάτη, έχει κάνει ήδη συζητήσεις για να πλαισιώσει τον Νότη Σφακιανάκη τον χειμώνα στο Fever. 

 

Όλο το περιεχόμενο του NikoPolis Blog αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία. Δεν παρέχεται το δικαίωμα αναπαραγωγής, αντιγραφής, ή και εκμετάλλευσης εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου της ανάρτησης, χωρίς γραπτή συγκατάθεση του entertv.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr