search-button
cross-out

Niko-Polis Blog:Καλό μήνα με καλά νέα!

Niko-Polis Blog:Καλό μήνα με καλά νέα!

Ο Νίκος Γεωργιάδης γράφει:

Αλλαγή ραδιοφωνικής στέγης για την Κατερίνα Ζαρίφη;  Η πρώην συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη θα έχει μια άκρως ενδιαφέρουσα σεζόν αφού μετά την πολύχρονη θητεία της στο Ρυθμό 9,49 αναλαμβάνει τον Σεπτέμβριο την πρωινή ζώνη στον Easy 97,2 μετά την αποχώρηση της Μαρίας Φραγκάκη και του Λάμπρου Κωνσταντάρα- αξίζει να σημειωθεί πως και οι δύο σταθμοί ανήκουν στον όμιλο ΑΝΤ1. 

Νωρίτερα θα τελειώσουν οι καλοκαιρινές διακοπές φέτος για τη Ζέτα Μακρυπούλια αφού μετά τον Δεκαπενταύγουστο θα ξεκινήσει πρόβες με τον Αποστόλη Τότσικα για την παράσταση “Ιδιωτικές ζωές” που θα ανέβει τον χειμώνα στο θέατρο Γκλόρια. Η επόμενη σεζόν θα είναι αρκετά κοπιαστική για τη Ζέτα, αφού θα συνεχίσει το “Ρουκ Ζουκ” και θα παρουσιάσει και το  Κυριακάτικο show του ΑΝΤ1 μαζί με τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος συνεχίζει τις διακοπές του στην Καλιφόρνια. 

Μπορεί η Χριστίνα Λαμπίρη να ανανέωσε το ραντεβού της με τους τηλεθεατές για τον Σεπτέμβριο το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής αλλά μέχρι εκείνη τη στιγμή – κατά τη διάρκεια της εκπομπής της-  έκανε διαπραγματεύσεις με το κανάλι για την ανανέωση του συμβολαίου της- γι’ αυτό τον λόγο κιόλας ήταν εκτός αέρα την περισσότερη ώρα.

Στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της βρίσκεται η χρυσή Ολυμπιονίκης Φανή Χαλκιά, όπως σας είχε αποκαλύψει πριν λίγες εβδομάδες το ΟΚ! Το περασμένο Σαββατοκύριακο βρισκόταν σε παιδικό αθλητικό camp της Χαλκιδικής, και όσοι την είδαν παρατήρησαν ότι έχει βάλει ελάχιστα κιλά. 

Συνεχίζονται τα ραντεβού των γνωστών Ελλήνων για τους “Νομάδες”. Σε συζητήσεις βρίσκεται και η ηθοποιός Βίκυ Κάβουρα. Ποιος όμως θα παρουσιάζει από την Αθήνα το live της Παρασκευής; Εκεί, λένε, ότι θα γίνει η έκπληξη…

Όλο το περιεχόμενο του NikoPolis Blog αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία. Δεν παρέχεται το δικαίωμα αναπαραγωγής, αντιγραφής, ή και εκμετάλλευσης εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου της ανάρτησης, χωρίς γραπτή συγκατάθεση του entertv.gr

 

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr