search-button
cross-out

Γιάννης Ρίμπας: Mιλά για το ζεϊμπέκικο του που έγινε viral στη συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου

Γιάννης Ρίμπας: Mιλά για το ζεϊμπέκικο του που έγινε viral στη συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες ένα βίντεο από τη συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου στο Φεστιβάλ Βαλκανικής Πλατείας στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο ένας νεαρός με κινητικά προβλήματα ανεβαίνει στη σκηνή και χορεύει ζεϊμπέκικο.

Μετά το τέλος του τραγουδιού το κοινό τον καταχειροκρότησε, ενώ η ίδια η τραγουδίστρια τον αγκάλιασε συγκινημένη.

Ο νεαρός αυτός άνδρας είναι ο 20χρονος Γιάννης Ρίμπας από τη Θεσσαλονίκη, μεγάλος θαυμαστής της Νατάσσας Μποφίλιου, ο οποίος μίλησε στο Vice.com, για το ζεϊμπέκικο ψυχής που έγινε viral στο διαδίκτυο.

«Γνώρισα τη Νατάσα φέτος την άνοιξη, όταν είχε ανέβει για κάποιες παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη. Είχα πάει σε όλες, επειδή μου αρέσει πολύ ως τραγουδίστρια και δεν θα έχανα με τίποτα ούτε αυτήν τη συναυλία. Πήγα λοιπόν και όταν άρχισε να λέει το «Μέχρι το Τέλος», απλώς ανέβηκα στη σκηνή» λέει ο ίδιος, ενώ όσον αφορά το αν η τραγουδίστρια γνώριζε πως θα ανέβει στη σκηνή, απαντά «Όχι, δεν ήταν προσχεδιασμένο. Ήθελα να ανέβω και μάλιστα, με παρότρυναν και οι κοπέλες από το fan club, λέγοντάς μου να το κάνω. Τους λέω, «Βρε κορίτσια, πώς να ανέβω, δεν βλέπετε τι γίνεται;». Επέμεναν όμως, έσπρωχναν κιόλας από κάτω, έκανα κι εγώ ένα «σπαγγάτο» κι ανέβηκα. Ήταν δύσκολο, διότι είχε κενό ανάμεσα στο κάγκελο και τη σκηνή και ήταν αρκετά ψηλό το διαχωριστικό. Μάλιστα, αν δεις το βίντεο από την αρχή, έρχεται και η Νατάσα για να βοηθήσει».

Ο Γιάννης Ρίμπας αναφέρθηκε και στο πως ένιωσε ξυπνώντας ως πρωταγωνιστής ενός βίντεο που έγινε viral, λέγοντας «Να σου πω την αλήθεια, δεν το περίμενα. Όπως σου είπα, δεν είχα ιδέα πως θα ανέβαινε κάποιο βίντεο στο YouTube. Το έμαθα εντελώς τυχαία από κάτι φίλους στο Facebook και από μια ομάδα με τα παιδιά του fan club της Νατάσας, που το είχαν κοινοποιήσει. Αισθάνθηκα λίγο παράξενα, επειδή δεν μου είχε τύχει ξανά κάτι τέτοιο. Ακόμη και τώρα είμαι σε μια περίεργη φάση. Ούτε οι φίλοι μου το πίστευαν. Μου έλεγαν, «Ρε ‘συ, σε βλέπουμε στο YouTube». Δεν θυμάμαι ποιος μου το έστειλε πρώτος, επειδή μου ήρθαν ξαφνικά αρκετά μηνύματα. Τώρα, από εκεί που δεν σε ξέρει κανείς, πέραν της οικογένειας και των φίλων σου, να γίνεσαι ξαφνικά viral στο YouTube και να έρχονται συνεχώς comments και μηνύματα, όσο να’ ναι, θα αισθανθείς περίεργα. Όμορφα μεν, αλλά περίεργα. Ήταν ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα για μένα».

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr