search-button
cross-out

Απεργία της ΓΣΕΕ την ερχόμενη Τετάρτη: Ποια μέσα μεταφοράς σηκώνουν χειρόφρενο

Απεργία της ΓΣΕΕ την ερχόμενη Τετάρτη: Ποια μέσα μεταφοράς σηκώνουν χειρόφρενο

Απεργία και… γιοκ το μετρό και ο ηλεκτρικός στις 28 Νοεμβρίου του 2018. Τι ανακοίνωσαν οι εργαζόμενοι για την απεργιακή κινητοποίηση.

Απεργία… παντού! Χειρόφρενο σηκώνουν οι συρμοί του μετρό (γραμμές 1, 2 και 3) την ερχόμενη Τετάρτη 28 Νοεμβρίου.

Απεργία σε μετρό και ηλεκτρικό

Το Σωματείο Εργαζομένων ΣΤΑΣΥ καθώς και το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών εξήγγειλαν 24ωρη απεργία συμμετέχοντας στην πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση που κήρυξε η ΓΣΕΕ και το Εργατικό Κεντρο Αθήνας. Να σημειωθεί εδώ πως καλούν τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο στις 11.00 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Με ανακοινώσεις τους τα δυο Σωματεία καταγγέλλουν την κυβέρνηση για αντιλαϊκή πολιτική και διεκδικούν «υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, νέο κανονισμό εργασίας, δίκαιο και αξιοκρατικό, προσλήψεις προσωπικού και αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών στο επιβατικό προς τους επιβάτες και ενίσχυση του δημόσιου χαραχτήρα των αστικών συγκοινωνιών».

Χωρίς τρόλεϊ
Ακινητοποιημένα θα είναι και τα τρόλεϊ την ερχόμενη Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018. Το ΔΣ της Ένωσης Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ αποφάσισε ομόφωνα την κήρυξη της 24ωρης απεργίας και καλεί όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν δυναμικά στο συλλαλητήριο στις 11 το πρωί της ίδιας ημέρας στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr