search-button
cross-out

Βιασμός στην Καστοριά: 16χρονη κατήγγειλε νεαρό Αλβανό που γνωρίστηκαν μέσω facebook

Βιασμός στην Καστοριά: 16χρονη κατήγγειλε νεαρό Αλβανό που γνωρίστηκαν μέσω facebook

Ο 23χρονος αρνείται όλες τις κατηγορίες – Συνελήφθη από τις Αρχές ο φερόμενος ως δράστης

Βιασμό κατήγγειλε μια 16χρονη κοπέλα  στο Άργος Ορεστικό. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το sentra.com.gr το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Πέμπτης, όταν η νεαρή κοπέλα συναντήθηκε με  έναν 23χρονο άντρα. Ο άντρας και η 16χρονη γνωρίστηκαν μέσω facebook. Χθες βράδυ πήγαν σε δάσος στην περιοχή της Καστοριάς με το αυτοκίνητο του νεαρού Αλβανού.

Όπως αναφέρουν οι πηγές, ο νεαρός ζήτησε να συνευρεθεί ερωτικά με την κοπέλα, κάτι που ίδια αρνήθηκε επίμονα. Τότε εκείνος τη βίασε.

Το κορίτσι βρίσκεται σε  άσχημη ψυχολογική κατάσταση και άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές του τμήματος Άργους Ορεστικού για τη σύλληψη του δράστη,  ο οποίος έχει αλβανική υπηκοότητα. Ο δράστης μεταφέρθηκε και κρατείται στην Ασφάλεια Καστοριάς και αρνείται τις κατηγορίες, ενώ η 16χρονη βρίσκεται στο νοσοκομείο Καστοριάς.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι γατροί στο νοσοκομείο διαπίστωσαν κακώσεις στον κόλπο της 16χρονης. Το μεσημέρι αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή, ο οποίος θα μεταβεί στην Καστοριά από την Κοζάνη.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr