H μικρή κορούλα του Κώστα Γρίμπιλα έγινε 2 ετών και είναι μια πραγματική ζωγραφιά!

Ο δημοσιογράφος Κώστας Γρίμπιλας  εδώ και πολλά χρόνια ζει στην Αυστραλία  και έχει δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια! Ο Κώστας  που μας έχει  συγκινήσει και μας έχει παραδώσει  μαθήματα ζωής αρκετές φορές, αν  και  έχασε το πρώτο του αγγελούδι  την Κωνσταντίνα,  ο Θεός  χάρισε σε εκείνον  και στην σύζυγο του άλλα τρια υπέροχα παιδάκια. Η μικρή του κορούλα Αναστασία-Χριστίνα έγινε […]

Ο δημοσιογράφος Κώστας Γρίμπιλας  εδώ και πολλά χρόνια ζει στην Αυστραλία  και έχει δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια!

Ο Κώστας  που μας έχει  συγκινήσει και μας έχει παραδώσει  μαθήματα ζωής αρκετές φορές, αν  και  έχασε το πρώτο του αγγελούδι  την Κωνσταντίνα,  ο Θεός  χάρισε σε εκείνον  και στην σύζυγο του άλλα τρια υπέροχα παιδάκια.

Η μικρή του κορούλα Αναστασία-Χριστίνα έγινε 2 ετών και οι γονείς της την καμαρώνουν καθώς είναι ένα πραγματικά αγγελικά όμορφο κοριτσάκι.

Ο δημοσιογράφος ανήρτησε στον λογαριασμό του στο facebook μια φωτογραφία της πανέμορφης μικρούλας, που ποζάρει σαν πριγκίπισσα και τα like και οι ευχές έπεσαν βροχή!