search-button
cross-out

Δίκη Τοπαλούδη: Ξέσπασε ο πατέρας – «Γιατί της έβαλες το μαχαίρι στο λαιμό, κάθαρμα;»

Δίκη Τοπαλούδη: Ξέσπασε ο πατέρας – «Γιατί της έβαλες το μαχαίρι στο λαιμό, κάθαρμα;»

Ο ισχυρισμός του 21χρονου κατηγορουμένου ότι είχε συναινετική σεξουαλική επαφή με την αδικοχαμένη φοιτήτρια προκάλεσε το ξέσπασμα του πατέρα – Η δίκη θα συνεχιστεί στις 10 Μαρτίου –  «Είμαι ληστής και εφοπλιστής, όχι βιαστής», ισχυρίστηκε νωρίτερα ο Ροδίτης

Το ξέσπασμα του πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη, λίγο πριν την ολοκλήρωση της σημερινής ακροαματικής διαδικασίας ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας για τη δολοφονία της κόρης του, προκάλεσε ο ισχυρισμός του 21χρονου κατηγορουμένου της υπόθεσης ότι είχε συναινετική σεξουαλική επαφή με την αδικοχαμένη φοιτήτρια.

Ακούγοντας αυτά τα λόγια από το στόμα του νεαρού κατηγορούμενου, ο πατέρας Ελένης Τοπαλούδη, φωνάζοντας του είπε: «Τότε γιατί της είχε βάλει το μαχαίρι στο λαιμό, κάθαρμα, αλήτη…». Η πρόεδρος του δικαστηρίου ζήτησε από τον κ. Τοπαλούδη να αποχωρήσει από την αίθουσα και τότε ο 21χρονος κατηγορούμενος ακούστηκε να λέει: «Θέλω να μπω δέκα μέτρα κάτω από το χώμα όταν ακούω αυτόν τον άνθρωπο πίσω μου, δεν δέχομαι τη συνέργεια στην ανθρωποκτονία…».

Νωρίτερα, στο δικαστήριο, είχε ολοκληρώσει την κατάθεσή της η επιστήθια φίλη της φοιτήτριας, η οποία δέχθηκε ερωτήσεις από τους συνηγόρους υπεράσπισης και πολιτικής αγωγής. Κατά το μεγαλύτερο μέρος της δίκης, ο έτερος κατηγορούμενος της υπόθεσης, ο 23χρονος Ροδίτης απουσίαζε από το ακροατήριο και όταν επανήλθε υποστήριξε: «Δεν τη σκότωσα, δεν τη βίασα, δεν την πέταξα» επανέλαβε ο κατηγορούμενος υποστηρίζοντας μάλιστα ότι πήγε να σώσει το θύμα.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 10 Μαρτίου.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr