Αποκλειστικό: Σε στενό οικογενειακό κύκλο τελέστηκαν σήμερα τα εννιάμερα του Κώστα Βουτσά-Ποιοι βρέθηκαν εκεί

Σε στενό οικογενειακό κύκλο και παρουσία λίγω στενών φίλων τελέστηκαν σήμερα τα εννιάμερα του Κώστα Βουτσά. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του zinapost.gr η  οικογένεια του και πολύ λίγοι κοντινοί ανθρωποι βρέθηκαν σήμερα στο Α’ νεκροταφείο Αθηνών όπου τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση για τον ηθοποιό. H πιο συγκινητική παρουσία όμως ήταν αυτή του μονάκριβου γιου του ηθοποιού […]

Σε στενό οικογενειακό κύκλο και παρουσία λίγω στενών φίλων τελέστηκαν σήμερα τα εννιάμερα του Κώστα Βουτσά.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του zinapost.gr η  οικογένεια του και πολύ λίγοι κοντινοί ανθρωποι βρέθηκαν σήμερα στο Α’ νεκροταφείο Αθηνών όπου τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση για τον ηθοποιό.

H πιο συγκινητική παρουσία όμως ήταν αυτή του μονάκριβου γιου του ηθοποιού και της σύζυγου του Αλίκης Κατσαβού, του μικρούλη Φοίβου, ο οποίος έχασε σε πολύ τρυφερή ηλικία τον μπαμπά του αλλά σίγουρα θα έχει την ευκαιρία να τον γνωρίσει μέσω του καλλιτεχνικού έργου που άφησε πίσω του.

Στο νεκροταφείο βρέθηκαν επίσης η μικρή κόρη του ηθοποιού Νικκο, ο  ηθοποιός Βασίλης Ζωνόρος,η βοηθός της Αλίκης Κατσαβού με την μητέρα  της αλλά και  η  ηθοποιός  Ντόρα Δούμα  φίλη και κουμπάρα του ζευγαριού μαζί με την Μάρθα Καραγιάννη.

Η Μάρθα όπως είναι γνωστό έχει επιστρέψει στο σπίτι της μετά από την επέμβαση, αλλά δεν μπόρεσε να παραστεί.

Η οικογένεια θέλησε να γίνει το μνημόσυνο χωρίς κάμερες  και φώτα με μόνο όσους υπήρξαν πολύ κοντά στον Κώστα Βουτσά και έτσι και έγινε.