search-button
cross-out

Ανώγεια: «Όρκος» σιωπής από τους ιατροδικαστές για το διπλό φονικό

Ανώγεια: «Όρκος» σιωπής από τους ιατροδικαστές για το διπλό φονικό

Με τις εξελίξεις γύρω από το διπλό φονικό στα Ανώγεια να “τρέχουν” οι ιατροδικαστές… δεν μιλούν. Γιατί πήραν αυτή την απόφαση και ποια είναι τα βασικά σενάρια για το πώς φτάσαμε στην διπλή τραγωδία.

Σε μια προσπάθεια να κρατήσουν τις ισορροπίες, αναφορικά με τα σενάρια που κυκλοφορούν για την άγρια, διπλή δολοφονία που σημειώθηκε στα Ανώγεια της Κρήτης, οι δυο ιατροδικαστές και η τεχνική σύμβουλος που όρισε η οικογένεια του αδικοχαμένου Λευτέρη Καλομοίρη δεν σκοπεύουν να προβούν στην οποιαδήποτε δήλωση πριν την ολοκλήρωση πλήρως της ιατροδικαστικής έκθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr αυτό σημαίνει πως πέρα από τις νεκροψίες στις δυο σορούς του 63χρονου Λευτέρη Καλομοίρη και του 30χρονου Γιώργου Ξυλούρη, οι ιατροδικαστές Αντώνης Παπαδομανωλάκης και Έλενα Κρανιώτη, που ανέλαβαν να λύσουν το γρίφο, θα περιμένουν τις απαντήσεις όλων των τοξικολογικών εξετάσεων, καθώς και τα αποτελέσματα της βαλλιστικής, που θα προκύψουν μετά τον έλεγχο στα δυο όπλα του φονικού (σ.σ. κι όλα αυτά ενώ υπάρχουν εξελίξεις στην υπόθεση σε ό, τι αφορά τα όπλα).

Το διπλό φονικό στα Ανώγεια και ο μεγάλος στόχος

Στόχος των δυο ιατροδικαστών και της τεχνικής συμβούλου Ελπίδας Σπανουδάκη (επίσης ιατροδικαστής), που έχει ορίσει από την πρώτη κιόλας στιγμή η οικογένεια Καλομοίρη, είναι να δοθούν ξεκάθαρες απαντήσεις για τα τελευταία λεπτά της ζωής του 63χρονου μαντιναδολόγου και του 30χρονου Γιώργου Ξυλούρη, καθώς και το πια ήταν η συμμετοχή του 29χρονου γιου του Λευτέρη Καλομοίρη, στο έγκλημα.

Τα σενάρια του διπλού εγκλήματος

Ήδη δεν είναι και λίγες οι εκδοχές που κυκλοφορούν στην τοπική κοινωνία για το πώς ξεκίνησε ο διαπληκτισμός μεταξύ των δυο γειτόνων, καθώς και για το πώς σημειώθηκε τελικά το έγκλημα που είχε ως τραγικό αποτέλεσμα τον επίλογο της ζωής δυο ανθρώπων. Μέχρι ώρας άλλο σενάριο λέει πως ο 63χρονος πέθανε μετά την βολή που δέχτηκε από το όπλο του 30χρονου και άλλο πως ο 29χρονος είναι η πηγή του κακού και για τους δυο θανάτους. Άλλο σενάριο υποστηρίζει πως ο 29χρονος γιος του Λευτέρη Καλομοίρη δεν ήταν παρόν στην δολοφονία του πατέρα του και άλλο πως ένας καβγάς μεταξύ εκείνου και του 30χρονου έγινε η αιτία ώστε να λύσουν τις διαφορές τους με τα όπλα.

Όπως και να έχει η αλήθεια δεν θα αργήσει να λάμψει γι αυτό και όλοι καλούνται να ακολουθήσουν την συμβουλή της κόρης του Λευτέρη Καλομοίρη, η οποία στον μικρό επικήδειο που εκφώνησε για τον πατέρα της στην εκκλησία της Παναγίας στο Περαχώρι Ανωγείων μαζί με εκείνος αποχαιρέτησε με θάρρος και τον 30χρονο Γιώργο Ξυλούρη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θρηνούμε για τον πατέρα μου και κλαίμε και για τον άλλο νεκρό». Η ίδια μάλιστα μάλιστα όλη την ανωγειανή κοινωνία να παραμείνει ψύχραιμη και ενωμένη!

Πηγή: newsit.gr

Φωτογραφίες από: Intime

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr