Δίκη Τοπαλούδη: Λύγισε ο πατέρας της Ελένης- Η συγνώμη που ζήτησε αλλά δεν άκουσε από τους κατηγορουμένους και τα δάκρυα όταν άκουσε τα τελευταία λόγια της κόρης του…

Συνεχίστηκε και  σήμερα η δίκη για τη δολοφονία και τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη, από έναν 23χρονο Ροδίτη και έναν 21χρονο Αλβανό. Μια συγκλονιστική στιγμή κατέγραψε η κάμερα της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα” όταν κατά την  έξοδο των δυο  κατηγορουμένων από το  δικαστήριο  ο πατέρας της Ελένης, ο οποίος στεκόταν λίγα μέτρα μακριά τους κοίταξε και τους […]

Συνεχίστηκε και  σήμερα η δίκη για τη δολοφονία και τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη, από έναν 23χρονο Ροδίτη και έναν 21χρονο Αλβανό.

Μια συγκλονιστική στιγμή κατέγραψε η κάμερα της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα” όταν κατά την  έξοδο των δυο  κατηγορουμένων από το  δικαστήριο  ο πατέρας της Ελένης, ο οποίος στεκόταν λίγα μέτρα μακριά τους κοίταξε και τους είπε: “Μια συγνώμη…”.

Φυσικά εκείνοι δεν απάντησαν και δεν ζήτησαν έστω αυτή τη μικρή συγνώμη που είναι τίποτα, μπροστά στο κακό που προκάλεσαν. 

Ακόμα μια συνταρακτική στιγμή ήταν αυτή που χθες ο Ροδίτης στην απολογία του αποκάλυψε πως το τελευταίο πράγμα που είπε η ατυχη Ελένη ήταν.

“Θα δείτε άμα τα μάθει ο πατέρας μου…”

“Eγώ δάκρυσα, άρχισα να κλαίω όταν είπε ότι η τελευταία κουβέντα της Ελένης ήταν ‘ο πατέρας μου θα σας βρει’. Τι άλλο να πω; Τι να ζήσει άλλο ένας γονιός, όταν τα τελευταία λόγια της κόρης του είναι αυτά…Μπορεί να τα ξεχάσει σε όλη τη ζωή του” δήλωσε δακρυσμένος ο κύριος Τοπαλούδης στην κάμερα της εκπομπής.

Δείτε το video