search-button
cross-out

Σοκαρισμένος ο Φερεντίνος για την επίθεση στην 34χρονη – “Άρρωστη και νοσηρή πράξη”

Σοκαρισμένος ο Φερεντίνος για την επίθεση στην 34χρονη – “Άρρωστη και νοσηρή πράξη”

Για την ανατριχιαστική επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε την Τετάρτη η 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ο παρουσιαστής Χρήστος Φερεντίνος.

“Πόσο άρρωστη και νοσηρή πράξη. Πόσο κακία και φθόνο. Τι μίσος έκρυβε κάτω από τη μάσκα αυτή η γυναίκα που πήγε και έριξε βιτριόλι. Ήταν ένα πολύ γλυκό κορίτσι. Χαμογελαστή. Είχε παίξει πέρσι τα Χριστούγεννα. Τη θυμάμαι πολύ καλά. Με το καπελάκι της. Της άρεσε ο χορός. Γέλαγε ακόμη και όταν έβγαζε τα μεγάλα ποσά. Όλη η παρέα του Deal έχουμε σοκαριστεί. Της στέλνουμε όλη την αγάπη μας, τη συμπαράστασή μας και της ευχόμαστε δύναμη. Να το ξεπεράσει και είμαστε κοντά της”, είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Υπενθυμίζεται πως η 34χρονη είχε λάβει μέρος στο τηλεπαιχνίδι “Deal”, το οποίο παρουσιάζει εδώ και χρόνια ο Χρήστος Φερεντίνος, τον Ιανουάριο του 2019.

Η άτυχη κοπέλα νοσηλεύεται στο Θριάσιο στη μονάδα εγκαυμάτων, με τους γιατρούς να παραμένουν συγκρατημένα αισιόδοξοι. Φέρει σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο, τον λαιμό και τον ώμο.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr