search-button
cross-out

Επίθεση με βιτριόλι: Τα τρία αναπάντητα ερωτήματα για την υπόθεση με την 34χρονη που έχει σοκάρει το Πανελλήνιο

Επίθεση με βιτριόλι: Τα τρία αναπάντητα ερωτήματα για την υπόθεση με την 34χρονη που έχει σοκάρει το Πανελλήνιο

Μπορεί να έχουν περάσει τρεις μέρες από την αποτρόπαια επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε η 34χρονη Ιωάννα στην είσοδο του κτιρίου όπου εργάζεται στην Καλλιθέα, όμως τα αναπάντητα ερωτήματα παραμένουν.

Φως στο σκοτάδι παλεύουν να ρίξουν οι Αρχές, σε μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο με την αγριότητα και το μίσους που πηγάζουν από την ενέργεια του δράστη.

Ή της δράστη, αφού όλα τα στοιχεία οδηγούν στο ότι φυσική αυτουργός της επίθεσης είναι μια γυναίκα, με μαύρα ρούχα και χειρουργική μάσκα, που διέφυγε απαρατήρητη από το σημείο όταν ολοκλήρωσε το φρικτό σχέδιό της.

Η ίδια η 34χρονη έχει πει σε αστυνομικούς και τον δικηγόρο της ότι είδε μια μαυροφορεμένη γυναίκα να την πλησιάζει και να της πετά στο πρόσωπο το καυστικό υγρό που κατέστρεψε την ομορφιά του προσώπου της και της προξένησε τραύματα που θα κουβαλά μια ζωή, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά…

Ας δούμε όμως τα τρία αναπάντητα ερωτήματα στα οποία ψάχνει να βρει απαντήσεις η Αστυνομία:

Ποια ήταν η μαυροφορεμένη γυναίκα;

Το 34χρονο θύμα δεν αναγνώρισε αμέσως τη γυναίκα που της πέταξε το βιτριόλι, αν και καθώς οι ώρες και οι μέρες περνούσαν, είπε στους αστυνομικούς ότι κάτι της θυμίζει η μορφή της και προσπαθεί να θυμηθεί αν την έχει ξαναδεί.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Απόστολος Λύτρας, ζητά να μην αποκλειστεί το ενδεχόμενο να πρόκειται για άντρα, ωστόσο η γυναικεία εκδοχή φαίνεται να υπερισχύει. Αυτόπτες μάρτυρες πάντως ανέφεραν ότι είδαν μία, ακόμα και δύο γυναίκες με τα χαρακτηριστικά που περιγράφονται, να απομακρύνονται από το σημείο.

Πώς διέφυγε χωρίς να τη δει κανείς;

Το γεγονός ότι τη δράστη της επίθεσης δεν την είδε κανείς να φεύγει, ούτε καμία κάμερα από το κτίριο και τα διπλανά μαγαζιά έπιασε τη φυγή της, οδηγεί τις Αρχές στο συμπέρασμα ότι το σχέδιο ήταν καλά προμελετημένο και άριστα οργανωμένο.

Κάποιοι αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι μια γυναίκα ακολούθησε την Ιωάννα στον δρόμο φωνάζοντας “η κοπέλα, η κοπέλα”, ώστε να καταφέρει να αποχωρήσει χωρίς να κινήσει υποψίες. Άλλοι λένε ότι είδαν κάποιον να τρέχει προς τη Θησέως λίγα δευτερόλεπτα μετά την Ιωάννα, ωστόσο υπάρχει και τρίτη εκδοχή.

Εικάζεται ότι η δράστης δεν έφυγε από το κτίριο αμέσως, έμεινε κρυμμένη στο υπόγειο, το οποίο είναι ακριβώς κάτω από τον χώρο της εισόδου και από εκεί έφυγε μετά από αρκετή ώρα χωρίς να την προσέξει κάποιος. Μπορεί ακόμα και να κατέφυγε στους ορόφους του κτιρίου, να άλλαξε ρούχα και να αποχώρησε σαν κυρία…

Γιατί επιτέθηκε με τέτοιο μίσος;

Το τρίτο ερώτημα είναι και το πιο σοβαρό: Ποια ήταν τα αίτια της αποτρόπαιας πράξης και γιατί κάποιος ή κάποια να θέλει να προκαλέσει τόσο μεγάλο κακό σε μια νέα και όμορφη κοπέλα.

Η ίδια η 34χρονη δεν μπορεί να καταλάβει γιατί να τη μισεί κάποιος τόσο πολύ, αφού όπως υποστηρίζει μέχρι στιγμής δεν έχει με κανέναν διαφορές. Η οικογένειά της δεν έχει ιδέα για την αιτία που οδήγησε το κορίτσι τους σε αυτό το σημείο, ενώ και οι ένοικοι της πολυκατοικίας όπου διαμένει η Ιωάννα κάνουν λόγο για ένα ήσυχο και συμπαθητικό κορίτσι που δεν είχε δώσει δικαιώματα.

Ωστόσο, όπως ανέφερε το Mega, κάποιοι γείτονες της πολυκατοικίας ανέφεραν ότι λίγα 24ωρα πριν την επίθεση άκουσαν έναν έντονο καβγά από τον όροφο του διαμερίσματος της 34χρονης. Μάλιστα, πληροφορίες που επικαλείται το Star αναφέρουν ότι η Αστυνομία ανακάλυψε ότι η Ιωάννα έχει βρεθεί σε αστυνομικό τμήμα κάποιες φορές στο παρελθόν, μετά από καβγάδες με πρώην συντρόφους της. Άλλοι πάλι κάνουν λόγο για παλιότερες προστριβές στον εργασιακό της χώρο.

Πάντως, οι Αρχές ξεψαχνίζουν το κινητό τηλέφωνο και τα social media της άτυχης κοπέλας, έως και 8 χρόνια πριν, ώστε να βρουν κάποιο στοιχείο που θα τους βοηθήσει να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr