Πάλι μυρίζει μπαρούτι στα Ζωνιανά: Ενέδρα, ξυλοδαρμός και πυροβολισμοί με καλάσνικοφ

Σε συναγερμό έχει τεθεί η αστυνομία στο Ηράκλειο, μετά το αιματηρό περιστατικό στα Ζωνιανά Μυλοποτάμου με θύμα έναν 55χρονο άνδρα. Σύμφωνα με πληροφορίες στον τοπικό Τύπο, ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, αποτελούμενες από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, την Ομάδα Δίας και την Άμεση Δράση βρίσκονται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο για τη φύλαξη του τραυματία και αποτροπή τυχόν […]

Σε συναγερμό έχει τεθεί η αστυνομία στο Ηράκλειο, μετά το αιματηρό περιστατικό στα Ζωνιανά Μυλοποτάμου με θύμα έναν 55χρονο άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες στον τοπικό Τύπο, ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, αποτελούμενες από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, την Ομάδα Δίας και την Άμεση Δράση βρίσκονται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο για τη φύλαξη του τραυματία και αποτροπή τυχόν επεισοδίων.

Ο 54χρονος τραυματίας μεταφέρθηκε με ιδιωτικό ΙΧ στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και από εκεί παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές στο cretalive, ο τραυματίας παρελήφθη σε καλή κατάσταση.

Εν τω μεταξύ οι έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πυροβολήθηκε ο άνδρας, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, στην ευρύτερη περιοχή των Ζωνιανών.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες όλα ξεκίνησαν στο δρόμο προς Αξό, όπου στον ένα αδερφό είχαν στήσει “ενέδρα” δύο συγχωριανοί του και τον χτύπησαν με ξύλα.

Στη συνέχεια ο 54χρονος – αδερφός του θύματος του ξυλοδαρμού – επιχείρησε να ζητήσει το λόγο, πηγαίνοντας στα Ζωνιανά και αναζητώντας τους στο σπίτι τους. Εκεί, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έπεσαν πυροβολισμοί από καλάσνικοφ.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ο 54χρονος θα μπορούσε να έχει πέσει νεκρός, με βάση τους κάλυκες από καλάσνικοφ που βρέθηκαν στον τόπο του συμβάντος.

Ο 54χρονος νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο με τραύμα από σφαίρα μεταξύ του ιερού οστού και του κόκκυγα και κρίθηκε απαραίτητο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Πηγή: thetoc.gr Με πληροφορίες από Cretalive.gr ekriti.gr