search-button
cross-out

Υπόθεση Μαντλίν: Σεσημασμένος παιδόφιλος ο Γερμανός που θεωρείται ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνισή της

Υπόθεση Μαντλίν: Σεσημασμένος παιδόφιλος ο Γερμανός που θεωρείται ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνισή της

Πώς έφτασαν στα ίχνη του Γερμανοί και Βρετανοί αστυνομικοί – Οι δύο φωτογραφίες των οχημάτων που χρησιμοποιούσε ο 43χρονος σήμερα Γερμανός

Σεσημασμένος παιδόφιλος καθώς είχε καταδικαστεί δύο φορές για σεξουαλικές επαφές με κορίτσια είναι ο 43χρονος Γερμανός που ταυτοποιήθηκε ως ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν Μπεθ ΜακΚαν το βράδυ της 3ης Μαΐου 2007, σε ηλικία 3 ετών, από το κρεβάτι της στην Πράια ντα Λουζ, στην περιφέρεια Αλγκάρβε της Πορτογαλίας.

Ο 43χρονος σύμφωνα με γερμανική εφημερίδα εκτιεί ποινή κάθειρξης επτά ετών για τον βιασμό μιας 72χρονης Αμερικανίδας δύο χρόνια πριν την εξαφάνιση της Μαντλίν.

Άλλες πληροφορίες από γερμανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο 43χρονος έκανε διακίνηση ναρκωτικών και διαρρήξεις σε δωμάτια ξενοδοχείου και τουριστικά καταλύματα στην περιφέρεια Αλγκάβρε στην οποία ζούσε από το 1995 έως το 2007.

Η Daily Mail υποστηρίζει ότι οι γερμανικές αρχές είναι πεπεισμένες ότι ο 43χρονος είναι αυτός που απήγαγε την Μαντλίν με την έρευνα τους να αφορά έρευνα για φόνο μολονότι οι βρετανικές αρχές εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν την υπόθεση ως περιστατικό απαγωγής και εξαφάνισης.

Όπως αποκάλυψαν Βρετανοί αστυνομικοί ο 43χρονος είχε μια συνομιλία 30 λεπτών περίπου μια ώρα πριν την απαγωγή της Μαντλίν με ένα άτομο που χρησιμοποιούσε πορτογαλικό αριθμό και θεωρείται «βασικός μάρτυρας» και όχι ύποπτος.

Ο Γερμανός αρχικά δεν ήταν στη λίστα των 600 υπόπτων που είχε αρχικά συντάξει η ειδική ομάδα της βρετανικής αστυνομίας που ασχολείται με τη μυστηριώδη εξαφάνιση της Μαντλίν και για πρώτη φορά «εμφανίστηκε στο ραντάρ» το 2017 όταν έγινε έκκληση για νέες πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση.

Οι αστυνομικοί έδωσαν, μάλιστα, στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες των δύο οχημάτων τα οποία φέρεται να χρησιμοποιούσε ο 43χρονος.

Πρόκειται για ένα VW T3 Westfalia στο οποίο έμενε τη δεκαετία του ’80 και μια Jaguar XJR6 με γερμανικές πινακίδες γή: του 1993 η οποία είχε θεαθεί στην Πράια ντα Λουζ και τις γύρω περιοχές το 2006 και το 2007.

Ο 43χρονος Γερμανός μεταβίβασε, μάλιστα, το δεύτερο όχημα σε κάποιον άλλον, μία ημέρα μετά την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν.

Από την πλευρά τους οι γονείς της Μαντλίν σε δήλωσή τους εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη νέα εξέλιξη προσθέτοντας ότι «αυτό που θέλαμε πάντα ήταν να βρούμε την Μαντλίν, να αποκαλύψουμε την αλήθεια και να φέρουμε ενώπιον της δικαιοσύνης όσους είναι υπεύθυνοι. Δεν θα πάψουμε ποτέ να ελπίζουμε ότι θα βρούμε ζωντανή την Μαντλίν αλλά όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα των ερευνών, πρέπει να το μάθουμε γιατί πρέπει να ηρεμήσουμε».

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr