search-button
cross-out

Επίθεση με βιτριόλι: Ολο το παραληρηματικό χειρόγραφο κείμενο της 35χρονης

Επίθεση με βιτριόλι: Ολο το παραληρηματικό χειρόγραφο κείμενο της 35χρονης

Ενα παραληρηματικό κείμενο που αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητα της Εφης που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας που προσπαθούν να βγάλουν νόημα.

Το βέβαιον είναι ότι προκύπτει σαφώς η προβληματική προσωπικότητα της 35χρονης Εφης που δεν αποκλείεται να προσέφυγε και σε μέντιουμ για να κρατήσεις τη σχέση της, έστω και αν ο ίδιος ο νεαρός άνδρας με το όνομα Νώντας, κατέθεσε ότι η σχέση ήταν περιστασιακή και δεν ήταν ούτε σοβαρή, ούτε μόνιμη.

Το κείμενο, όσο μπορεί κανείς να το αποκρυπτογραφήσει γράφει:

“ή κλειδώνει ή αγύριστο κεφάλι

…. πάλι θα περάσουμε ωραία

ΧΑΛ

Δουλειά να προσέξω – φίδι

ή θάνατο να προσέξω με μια κάτω των 30

είναι πιστός θα μου πει κάτι ευχαριστο έχει φίδι στην δουλειά του

Πρόσωπο πρόβλημα στο νοσοκομείο

ή μπορεί να πάμε ταξίδι να το προτείνει

Σύμφωνα με ορισμένες εκτιμήσεις, το “ΧΑΛ” που είναι γραμμένο πάνω-πάνω στο σημειώμα, δεν σχετίζεται με κάποια αρχικά ονομάτων και λοιπά, αλλά με τη γνωστή στους κύκλους της χαρτομαντείας τράπουλα “ΧΑΛ”. Και πιθανότατα όλα αυτά τα λόγια που γράφει η 35χρονη, να είναι ερμηνεία της τράπουλας.

Υπενθυμίζεται ότι κρίθηκε προφυλακιστέα η 35χρονη, η οποία κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας στα γραφεία της ασφαλιστικής εταιρείας που εργάζεται, στις 20 Μαΐου, στην Καλλιθέα. Η φερόμενη ως δράστις αντιμετωπίζει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, καθώς και της απείθειας.

Η 35χρονη δεν είπε τίποτα στον ανακριτή και τήρησε το δικαίωμα της σιωπής. Θα κληθεί λοιπόν ξανά τις επόμενες ημέρες για να απολογηθεί για την υπόθεση. Σημειώνεται πως η παρουσία της στο γραφείο του ανακριτή διήρκησε ελάχιστα.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr