search-button
cross-out

Υπόθεση Μαντλίν Μακάν: «Δεν τη σκότωσα»

Υπόθεση Μαντλίν Μακάν: «Δεν τη σκότωσα»

Ο Γερμανός παιδόφιλος και ύποπτος για την εξαφάνιση της Μαντλίν Μακάν δηλώνει μέσω του δικηγόρου του ότι δεν έχει σκοτώσει το παιδί.
ΟΚριστιάν Μπρίκνερ ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία ανάμειξη στην απαγωγή και δολοφονία της Μαντλίν Μακάν ενώ η αστυνομία ανακοινώνει ότι ανακάλυψε παιδικά μαγιό στο τροχόσπιτο του Γερμανού παιδόφιλου και υπόπτου για την άλυτη εδώ και 13 χρόνια υπόθεση.

Ο δικηγόρος του Μπρίκνερ, Φρίντριχ Φούλσερ, δήλωσε ότι ο εντολέας του, ο οποίος βρίσκεται έγκλειστος στην απομόνωση γερμανικού σωφρονιστικού καταστήματος για λόγους ασφαλείας, τον διαβεβαίωσε ότι δεν εμπλέκεται στην υπόθεση εξαφάνισης-απαγωγής της Μαντλίν Μακάν από τουριστικό θέρετρο του Αλγκάρβε της Πορτογαλίας το 2007.

Σύμφωνα με τη γερμανική αστυνομία ο ύποπτος Κριστιάν Μπρίκνερ είχε ταξιδέψει από τη Γερμανία στην Πορτογαλία με το τροχόσπιτο μέσα στο οποίο βρέθηκαν τα παιδικά για κορίτσια μαγιό και παιδικά ρούχα. Επίσης 6.000 USB με φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίας βρέθηκαν θαμμένα με έναν σκύλο στον κήπο του σπιτιού του στη Γερμανία.

Το διάστημα που βρισκόταν στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας ο Γερμανός παιδεραστής κατέλυε στο εν λόγω αμερικανικού τύπου όχημα. Άτομα στην Πορτογαλία που γνώριζαν τον Μπρίκνερ δήλωσαν ότι τον άκουσαν να λέει πως μέσα στο όχημα κρύβει «ναρκωτικά και παιδιά».
Η γερμανική αστυνομία εντόπισε το επίμαχο τροχόσπιτο σε ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο ερευνώντας την εξαφάνιση της 5χρονης Γερμανίδας Ίνγκα Γκερίκε – γνωστή ως η «γερμανίδα Μάντι». Ο Μπρίκνερ καταδικασθείς για διακίνηση ναρκωτικών, βιασμούς και παιδεραστία, ήταν εκ των υπόπτων για την εξαφάνιση της 5χρονης Γερμανίδας.

Στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας κρίθηκε ύποπτος και για την εξαφάνιση της Μαντλίν ενώ η αστυνομία του Ανόβερου αποφάσισε να ξανανοίξει τον φάκελο της μικρής Ίνγκε.

Στο μεταξύ, γερμανικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν πως ενδεχομένως εντός του επόμενου μήνα ο Κριστιάν Μπρίκνερ θα αποφυλακιστεί. Την ίδια στιγμή η πορτογαλική αστυνομία πρόκειται να ψάξει πηγάδια σε μια συγκεκριμένη αγροικία, τα οποία απέχουν μισή ώρα από την βίλα Praia da Luz από όπου ο Μπρίκνερ φέρεται να άρπαξε την Μαντλίν στις 3 Μαΐου του 2007.

Ο εισαγγελέας που έχει αναλάβει την υπόθεση Χανς Κρίστιαν Βόλτερς, υποστηρίζει τώρα πως η μικρή Μαντλίν «ίσως είναι ακόμη ζωντανή». Ειδικότερα, ο Γερμανός εισαγγελέας αποκάλυψε στη Mirror ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις που να «δείχνουν» ότι η Μαντλίν είναι νεκρή.

Όσον αφορά στη «στροφή» που έκανε, καθώς είχε δηλώσει πως ο Γερμανός παιδόφιλος Κρίστιαν Μπρούκνερ τη σκότωσε, ο κ. Βόλτερς ανέφερε ότι «ήταν μόνο μία προσωπική άποψη και εικασία». Πρόσθεσε μάλιστα ότι η γνώμη του προέκυψε με βάση στοιχεία προηγούμενων υποθέσεων απαγωγής που έχει αναλάβει ανά τα χρόνια. Η νέα του δήλωση προκάλεσε αντιδράσεις από τον στενό κύκλο της οικογένειας Μακάν.

Πηγή: athensvoice.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr