search-button
cross-out

Επίθεση με βιτριόλι: Το δράμα του 40χρονου Νώντα – Πώς έμπλεξε για ένα… αίτημα φιλίας στο facebook

Επίθεση με βιτριόλι: Το δράμα του 40χρονου Νώντα – Πώς έμπλεξε για ένα… αίτημα φιλίας στο facebook

Τον τρόπο που έμπλεξε το όνομά του στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα δεν μπορεί να πιστέψει ο Νώντας…

Ο 40χρονος είναι σοκαρισμένος από τις αποκαλύψεις που έχουν γίνει για την 35χρονη και την εμμονή της με την Ιωάννα, την οποία παρακολουθούσε για πάνω από έναν χρόνο. Μάλιστα, δεν μπορεί να καταλάβει πώς ο ίδιος έγινε άθελά του “το μήλον της έριδος”, αφού φαίνεται πως το πάθος της Έφης για αυτόν της… όπλισε το χέρι με βιτριόλι.

Ο Νώντας, σύμφωνα με τα λεγόμενα του συνηγόρου του, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αφού ο περίγυρός του και το χωριό του έχουν καταλάβει ότι αυτός εμπλέκεται χωρίς να το θέλει στην πολύκροτη υπόθεση. Μάλιστα, έχει αλλάξει σπίτι, ενώ φέρεται να έχει κλείσει και τους λογαριασμούς του στα social media…

Είναι πραγματικά απίστευτο πώς ένα αίτημα φιλίας, κάποια likes και μερικά μηνύματα έμπλεξαν έναν άνθρωπο σε ένα τόσο σοκαριστικό γεγονός, καθώς όπως λέει ο ίδιος και στην κατάθεσή του, ούτε την Ιωάννα γνώριζε προσωπικά, αλλά ούτε και ο δεσμός του με την κατηγορούμενη ήταν κάτι σοβαρό, ώστε να… απολογείται με ποια θα μιλάει και πώς θα φέρεται.

Εκτός των άλλων, διαψεύδει ότι βρέθηκε σε γάμο με την Έφη, δηλώνοντας μέσω του δικηγόρου του ότι οι συναντήσεις τους ήταν μόνο κατ’ ιδίαν.

Η πρώτη δήλωση στα ΜΜΕ

Για πρώτη φορά ο δικηγόρος του 40χρονου, μετέφερε δήλωσή του στα ΜΜΕ, το βράδυ της Τετάρτης.

Όπως ανέφερε ο Δημήτρης Γκαβέρας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, ο εντολέας του ζήτησε να μεταφέρουν τα εξής:

“Ο εντολέας μου απορεί πώς ο ίδιος φέρεται ως πέτρα του σκανδάλου τη στιγμή που ήδη η 35χρονη παρακολουθούσε την Ιωάννα από τον Ιούνιο του 2019, ενώ αυτός στην Ιωάννα έστειλε αίτημα φιλίας ως προτεινόμενη φίλη τον Νοέμβριο του ίδιου έτους. Δηλώνει επίσης ότι συμπαρίσταται στο προσωπικό δράμα της Ιωάννας όπως όλο το πανελλήνιο”.

Προφανώς ο 40χρονος Νώντας θεωρεί πως δεν ήταν αυτός η αιτία που η 35χρονη σχεδίαζε και εντέλει επιτέθηκε στην Ιωάννα, αφού ο ίδιος δεν την έχει δει από κοντά ποτέ, ενώ και το αίτημα φιλίας που της έστειλε, τοποθετείται χρονολογικά πολύ μετά από τη μέρα που η Έφη άρχισε να παρακολουθεί την Ιωάννα.

Σοκαρισμένος ο 40χρονος Νώντας, άλλαξε σπίτι – Τι αποκαλύπτει ο δικηγόρος του

Σε μία άλλη πτυχή της υπόθεσης με το βιτριόλι, ο 40χρονος φίλος της φερόμενης ως δράστιδος της επίθεσης, είναι ο άνδρας ο οποίος η κατηγορούμενη θεωρούσε ότι τον είχε “χάσει” λόγω της Ιωάννας.

Ο δικηγόρος του, Δημήτρης Γκαβέρας, μιλώντας στο “OPEN Ελλάδα”, εξέφρασε τις αντιδράσεις και τα συναισθήματα από πλευράς του 40χρονου και δήλωσε πως “ο εντολέας μας είναι σε μία κατάσταση ψυχολογικού σοκ μετά την επίθεση και τις αποκαλύψεις”. Όπως είπε “νιώθει διωκόμενος και θύμα της υπόθεσης”.

“Ο εντολέας μου φοβάται τη στοχοποίησή του καθώς η υπόθεση έχει πάρει μεγάλη έκταση. Ο ίδιος έχει ξαφνιαστεί και δεν μπορεί να αποκλείσει κανένα ενδεχόμενο. Βλέπει την προσωπική του ζωή να παίρνει μία απίστευτη δημοσιότητα. Μάλιστα, άλλαξε σπίτι και δεν μπορεί ακόμα να διανοηθεί τι έχει συμβεί. Νιώθει διωκόμενος και θύμα της υπόθεσης. “, είπε ο κ. Γκαβέρας προσθέτοντας πως το τηλέφωνο της Ιωάννας ήταν υπό παρακολούθηση από το καλοκαίρι του 2019.

“Η επικοινωνία του εντολέα μου με την Ιωάννα ξεκίνησε αργότερα. Ο ίδιος θεωρεί ότι η σχέση που είχε με τη φερόμενη ως δράστιδα δεν ήταν δεσμός”, όπως είπε.

“Ο εντολέας μου, πριν από την προσαγωγή της 35χρονης μίλησε ειλικρινέστατα, είπε ακριβώς ό,τι γνωρίζει για την υπόθεση. Δεν είχε τίποτα να κρύψει”, κατέληξε.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr