search-button
cross-out

Επίθεση με βιτριόλι: Ποιος έδωσε στην 35χρονη το καυστικό υγρό – Οσα δεν λέει

Επίθεση με βιτριόλι: Ποιος έδωσε στην 35χρονη το καυστικό υγρό – Οσα δεν λέει

Πιθανή εμπλοκή και άλλων προσώπων ερευνούν οι αρχές στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα

Σύμφωνα με όσα δηλώνει στην εφημερίδα Realnews ο δικηγόρος της άτυχης Ιωάννας Απόστολος Λύτρας “η ανάκριση συνεχίζεται και από τις πληροφορίες που έχω οι αρχές προσπαθούν να βρουν από πού προμηθεύτηκε η 35χρονη το καυστικό υγρό κι αν αυτός που της το προμήθευσε γνώριζε για ποιον λόγο θα το χρησιμοποιούσε. Ακόμη οι έρευνες συνεχίζονται και για τις μεθόδους παρακολούθησης που που χρησιμοποιούσε η δράστις και αν είχε βοήθεια κι από άλλα άτομα”

Σύμφωνα με το δημοσίευμα αστυνομικός που ερευνά την υπόθεση ανέτρεξε στο βιβλίο συμβάντων του ΑΤ Μοσχάτου το οποίο καλύπτει την περιοχή του Ζωγράφου όπου και διαμένει η Ιωάννα.

Εκεί βρήκαν την καταγγελία κατοίκου για μια γυναικεία φιγούρα που ερευνούσε σταθμευμένα αυτοκίνητα σε δρόμο κοντά στο σπίτι της άτυχης 34χρονης.

Οι αστυνομικοί εστιάζουν και στην τοποθέτηση πομπού παρακολούθησης στο αυτοκινητο της Ιωάννας.

Αλλος άξονας της έρευνας για τον εντοπισμό συνεργού είναι η προμήθεια της καυστικής ύλης.

Να σημειωθεί ότι η άτυχη 34χρονη έχει υποβληθεί σε 5 χειρουργεία ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται να υποβληθεί σε πολλές ακόμη επεμβάσεΙς.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr