search-button
cross-out

Θάνατος 16χρονης στα Τρίκαλα: Έρευνες στο κινητό της – Κατέθεσαν νεαρός ένστολος και οι φίλες της

Ανταλλαγή μηνυμάτων και φυσική επαφή με έναν νεαρό ένστολο, είχε η 16χρονη κοπέλα, πριν βρεθεί νεκρή στον περίβολο της εκκλησίας του Προφήτη Ηλία στα Τρίκαλα. Μετά την επαφή τους εκείνος επέστρεψε στην Αθήνα όπου φαίνεται να εργάζεται, ενώ στη συνέχεια η 16χρονη αντάλλαξε κάποια επιπλέον μηνύματα με φίλες της.

Οι συνομιλίες με τον νεαρό φαίνεται να ήταν προσωπικού χαρακτήρα, χωρίς ένταση ή αντιπαράθεση, ενώ δεν αναδεικνύεται από αυτές κάποιος προβληματισμός που θα μπορούσε να προϊδεάσει για την μοιραία κατάληξη ή υποψία για εμπλοκή του συγκεκριμένου άνδρα στον θάνατό της. Αντίστοιχου τύπου ήταν και οι μηνυματικές συνομιλίες της με τις συνομήλικες φίλες της.

Τι φοβόταν η 16χρονη

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Τρικάλων, που ανέλαβαν την έρευνα του θανάτου του άτυχου κοριτσιού, άμεσα εντόπισαν το κινητό της τηλέφωνο και ανέσυραν τις τελευταίες επικοινωνίες και μηνύματά της. Εντοπίζοντας τις συγκεκριμένες επαφές, κάλεσαν για κατάθεση τον ένστολο αλλά και τις φίλες της. Όλοι τους δεν διέκριναν κάτι στην συμπεριφορά της που θα μπορούσε να αποτελέσει αφορμή για το πιθανό απονενοημένο διάβημα, ενώ προς το παρόν αποκλείεται να είχαν εμπλοκή στον θάνατό της.

Το μοναδικό στοιχείο στη συμπεριφορά της 16χρονης, που διέκριναν οι αρμόδιοι αξιωματικοί, ήταν ένας υπερβολικός φόβος για την αντίδραση συγγενικών της προσώπων, που αργούσε να γυρίσει τα βράδια, ενώ έμοιαζε λίγο “μπερδεμένη” το τελευταίο χρονικό διάστημα. Οι αστυνομικοί αναμένεται να ζητήσουν εισαγγελική διάταξη για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της 16χρονης και των επαφών της, προκειμένου να έχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα και στοιχεία που θα βοηθήσουν την σχετική έρευνα.

Παρότι διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα για τον θάνατό της, ως πιθανότερη εκδοχή προβάλλεται αυτή της αυτοκτονίας. Η ανήλικη φαίνεται να ανέβηκε στην ταράτσα του ναού και από εκεί πήδηξε στο κενό. Στον χώρο της εκκλησίας εκτελούνται εργασίες και υπάρχουν σκαλωσιές από τις οποίες το κορίτσι φαίνεται να ανέβηκε στην ταράτσα.

Μόνη στο χώρο της εκκλησίας

Σύμφωνα με πηγές από την Αστυνομία, δεν προκύπτουν ενδείξεις, προς το παρόν, για την παρουσία άλλου προσώπου στον χώρο. Όπως έγινε γνωστό, η ιατροδικαστής κα. Ρουμπίνη Λεοντάρη, μακροσκοπικά διαπίστωσε πως τα τραύματα της 16χρονης είναι συμβατά με πτώση από ύψος. Σημειώνεται, πως οι αστυνομικοί βρήκαν τα παπούτσια της 16χρονης πίσω από το εκκλησάκι, ενώ τη σορό της στην μπροστινή πλευρά του. Έφερε στο κεφάλι, το πρόσωπο και σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Η άτυχη 16χρονη με καταγωγή από την Αλβανία, διέμενε στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων με την οικογένειά της. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει μια δίδυμη αδερφή και δυο ακόμα μεγαλύτερα αδέρφια 27 και 30 ετών. Ο πατέρας της, αυτές τις ημέρες ήταν στην Αλβανία, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Η κοπέλα είχε φύγει από το σπίτι της γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης, χωρίς να γίνει αντιληπτή από τους δικούς της. Η σορός της βρέθηκε περίπου στις 07:00 το πρωί έξω από το εκκλησάκι στο λόφο του Προφήτη Ηλία από έναν πολίτη ο οποίος είχε πάει για περπάτημα αλλά και από υπάλληλους καθαριότητας του Δήμου στα Τρίκαλα. Η δίδυμη αδερφή της είχε τηλεφωνήσει στην αστυνομία δηλώνοντας ότι έχει να επικοινωνήσει πολλές ώρες μαζί της.

Ενδεχομένως σήμερα, η ιατροδικαστής κα. Ρουμπίνη Λεοντάρη θα προβεί στην νεκροψία-νεκροτομή, προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου της ανήλικης.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr