search-button
cross-out

Επίθεση με βιτριόλι: Έκτο χειρουργείο για την 34χρονη Ιωάννα – Πρώτο μέλημα να σωθεί το μάτι της

Επίθεση με βιτριόλι: Έκτο χειρουργείο για την 34χρονη Ιωάννα – Πρώτο μέλημα να σωθεί το μάτι της

Η 33χρονη Ιωάννα που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα υποβλήθηκε χθες στο έκτο στη σειρά χειρουργείο στο Θριάσιο Νοσοκομείο. Σύμφωνα με το Star, η Ιωάννα μπήκε στο χειρουργείο στις πέντε το απόγευμα.

Οι γιατροί της την χειρουργούν στην αριστερή πλευρά, σε μάτι, λαιμό και στέρνο, τα σημεία όπου έπεσε το βιτριόλι που έριξε η 35χρονη.

Όπως αναφέρουν οι γιατροί της κοπέλας, αυτό το χειρουργείο είναι εξαιρετικά κρίσιμο, γιατί και η κατάσταση της υγείας της μετά από τόσο καιρό νοσηλείας δεν είναι και η καλύτερη, όπως και η ψυχολογία της.

Πρώτο μέλημα των γιατρών είναι να σώσουν το μάτι της, ενώ πιστεύουν ότι το νεαρό της ηλικίας της θα βοηθήσει πιο γρήγορα στην ανάρρωσή της.

Η κατάσταση της υγείας της

Η νεαρή γυναίκα έχει κάνει έξι μεγάλα χειρουργεία, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν ακόμα δυο έως τρία μεγάλα για να ολοκληρωθεί η πρώτη φάση. Η ιατρός είχε εστιάσει και στο πολύ δύσκολο κομμάτι της ψυχικής θεραπείας της Ιωάννας στο οποίο την βοηθούν άνθρωποι με μεγάλη εμπειρία, ενώ είχε υπογραμμίσει ότι ήταν θετικό στοιχείο η σύλληψη της γυναίκας που της έριξε το βιτριόλι. Χαρακτηριστικά η κ. Καλοφώνου είχε πει: “Είναι σαρωτικό αυτό που έχει πάθει και για το σώμα της και για την ψυχή της”.

Σε συνέντευξή της, η θεράπων ιατρός της κ. Καλοφώνου αναφέρθηκε στη σκληρή μάχη που δίνουν κάθε μέρα χέρι-χέρι γιατρός και ασθενής και μάλιστα μόνο καλά λόγια είχε να πει για την Ιωάννα, που έχει δείξει μέχρι σήμερα θέληση και δύναμη για ζωή. “Είναι μαχήτρια” είπε η κ. Καλοφωλιά. “Είναι έξυπνη και συνεργάσιμη. Παλεύει καθημερινά, θέλει να πάει καλά. Είναι από τους πιο δυνατούς ασθενείς”.


Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr