search-button
cross-out

Η επιστροφή του Στέφανου Τσιτσιπά!

Η επιστροφή του Στέφανου Τσιτσιπά!

Ο κορυφαίος Ελληνας τενίστας έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση μετά την άρση του lockdown στο τένις – Θαυμάσιο ξεκίνημα και η Σάκκαρη

Από τον περασμένο Μάρτιο είχε να δώσει επίσημο αγώνα ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Και η επιστροφή του στα κορτ περίπου πεντέμισι μήνες αργότερα ήταν κυριαρχική και πολλά υποσχόμενη ενόψει του US Open του πρώτου major της σεζόν. Ο κορυφαίος Ελληνας τενίστας εμφανίστηκε σε εξαιρετική κατάσταση μετά την άρση του lockdown στο τένις. Επικράτησε άνετα με 6-1, 6-3 του Κέβιν Άντερσον (Νο. 124) και πέρασε στον δεύτερο γύρο του Western & Southern Open.

Ο Στέφανος, νούμερο 6 στην παγκόσμια κατάταξη, δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα απέναντι σε έναν τενίστα που έχει φτάσει μέχρι και τοπ-5. Και στη φάση των 16 θα αναμετρηθεί με έναν εκ των Τζον Ίσνερ ή Τζον Μίλμαν. Το παιχνίδι του Τσιτσιπά ήταν θαυμάσιο έχοντας μόλις 12 αβίαστα λάθη (αντί 29 του αντιπάλου του). Εξ ου και η εύκολη επικράτησή του.

Με τρία μπρέικ στο πρώτο σετ έγραψε το 1-0 και στη συνέχεια, αφού πρώτα έσβησε τρία μπρέικ πόιντ του αντιπάλου του στο 2-2 του δεύτερου σετ, «χτύπησε» στην πιο κατάλληλη στιγμή. Στο 4-3, δηλαδή, με αποτέλεσμα να πάρει τις μπάλες στα χέρια του και να καθαρίσει την πρόκριση μετά από μόλις 69 λεπτά.

Σούπερ ξεκίνημα και η Σάκκαρη

Εξαιρετική ήταν στην πρεμιέρα της και η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, Μαρία Σάκκαρη, η οποία επικράτησε με 6-1, 6-3 της 16χρονης Κόκο Γκοφ (Νο. 50) σε μόλις 65 λεπτά και πήρε το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο του Western & Southern Open (Premier 5). Εκεί θα βρει τη Γιούλια Πουτίντσεβα από το Καζακστάν, Νο. 33 στον κόσμο, που άφησε εκτός με 6-4, 6-3 την Κινέζα Σουάι Ζανγκ.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr