search-button
cross-out

Θάνατος 16χρονης στα Τρίκαλα: “Μίλησε” το κινητό της – Σε ποιον έγραψε το τελευταίο της μήνυμα η Μαρία

Θάνατος 16χρονης στα Τρίκαλα: “Μίλησε” το κινητό της – Σε ποιον έγραψε το τελευταίο της μήνυμα η Μαρία

Ολοκληρώθηκε, ως ένα βαθμό, η έρευνα στο κινητό τηλέφωνο της αδικοχαμένης Μαρίας.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Δημήτρης Σαμαρτζής ενημερώθηκε το πρωί της Πέμπτης για τα συμπεράσματα που έβγαλαν οι αστυνομικές αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr, το σήμα του κινητού της 16χρονης Μαρίας Χυσένι εντοπίζεται αρχικά στο χώρο του Προφήτη Ηλία, λίγα μέτρα από το σημείο όπου βρέθηκε νεκρή.

Από εκεί φέρεται να συνέταξε ένα μήνυμα προς την αδελφή της, όπου της εκμηστυρεύεται σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, πόσο την αγαπάει την ίδια, αλλά και όλους. Το μήνυμα δεν εστάλη, αλλά το φωτογράφισε η ίδια με το δεύτερο κινητό της και το κράτησε αποθηκευμένο.

Βρέθηκαν επίσης χιλιάδες φωτογραφίες της ίδιας και μηνύματα από τα οποία δεν προκύπτει κάτι για την υπόθεση. Αναμένονται τα στοιχεία και από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας για τις τηλεφωνικές της επικοινωνίες εκείνο το μοιραίο βράδυ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TV10.gr, την Τετάρτη (26.08.2020) οι γονείς του αδικοχαμένου κοριτσιού ενημερώθηκαν τόσο για τα αποτελέσματα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, όσο και για το πόρισμα των αστυνομικών ερευνών από τα στοιχεία που είχαν συλλέξει από το υλικό του κινητού και τις συνομιλίες στα social media της 16χρονης, αλλά και από τις κάμερες καταστημάτων και οικείων της γύρω περιοχής.

Από όλα τα παραπάνω φέρονται να επιβεβαιώνονται πλήρως οι αρχικές καταθέσεις από τον αστυνομικό που είχε συναντηθεί νωρίτερα μαζί της, αλλά και από το φιλικό της περιβάλλον. Συνεπώς, οι αστυνομικοί οδηγούνται στην αρχική τους εκτίμηση πως πρόκειται για αυτοκτονία, γεγονός που δεν δέχεται η οικογένεια της 16χρονης και αντιδρά στο αποτέλεσμα του πορίσματος.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr