Χανιά- «Υπάρχει όντως ο κορονοϊός; Ξέρεις κανέναν που να πέθανε;» Ναι, ξέρω…

Στο πένθος βυθίστηκε το χωριό Σελλιά στον Αποκόρωνα με την είδηση του θανάτου του 92χρονου Μ.Δ.. Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης χωρίς πολύ κόσμο, λόγω και των περιοριστικών μέτρων που έχουν επιβληθεί μετά από την εξάπλωση του κορονοϊού στα Χανιά. Ο άτυχος άνδρας έφυγε από τη ζωή την περασμένη Δευτέρα, στην Μονάδα […]

Στο πένθος βυθίστηκε το χωριό Σελλιά στον Αποκόρωνα με την είδηση του θανάτου του 92χρονου Μ.Δ..

Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης χωρίς πολύ κόσμο, λόγω και των περιοριστικών μέτρων που έχουν επιβληθεί μετά από την εξάπλωση του κορονοϊού στα Χανιά.

Ο άτυχος άνδρας έφυγε από τη ζωή την περασμένη Δευτέρα, στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Χανίων, χάνοντας την μάχη με τον Covid19 και αφού νοσηλευόταν για περίπου ένα μήνα στο νοσοκομείο Χανίων.

Ο ηλικιωμένος άνηκε στις ευπαθείς ομάδες, αφού έπασχε από υποκείμενα νοσήματα, με κυριότερο την πνευμονοπάθεια, με αποτέλεσμα να προκληθούν επιπλοκές που κατέληξαν σε πολυοργανική ανεπάρκεια.

Πολλοί συνάνθρωποί μας αρνούνται να πιστέψουν στην ύπαρξη του ιού, βρίσκοντας τις θεωρίες συνωμοσίας πιο… βολικές και πιο κοντά στα πιστεύω τους.

Η αλήθεια είναι όμως μια: Ο Μ.Δ. πέθανε από κορονοϊό. Αν δεν υπήρχε ο covid19, παρά τα λοιπά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, ο 92χρονος από τον Αποκόρωνα αυτή την ώρα θα ήταν ζωντανός στο πλευρό των συγγενών και των φίλων του.

Οπότε, αν σας πει κάποιος «αμφισβητίας» οτι ο κορονοϊός είναι άλλο ένα ψέμα των διαφόρων συμφερόντων που θέλουν να μας ελέγξουν και σας προτάξει το επιχείρημα οτι δεν ξέρει κανείς κάποιον που να νόσησε ή να πέθανε από τον ιό, πείτε του οτι εσείς ξέρετε…

Η ανάρτηση της Μαρίας Καντωνίδου:

Πηγή: zarpanews.gr