search-button
cross-out

77χρονος προσπάθησε να βιάσει 14χρονη συγγενή του και βρήκε μια απίστευτη δικαιολογία για την πράξη του

Καταδικάστηκε σε 6 χρόνια φυλάκιση με αναστολή
77χρονος προσπάθησε να βιάσει 14χρονη συγγενή του  και βρήκε μια απίστευτη δικαιολογία για την πράξη του

Κατά την απολογία του ισχυρίστηκε ότι έκανε ότι έκανε γιατί θόλωσε από τα τσίπουρα που είχε καταναλώσει
Με έξι χρόνια φυλακή με αναστολή καταδικάστηκε χθες, για την κατηγορία της απόπειρας βιασμού σε βάρος 14χρονης συγγενής του, ένας 77χρονος Τρικαλινός.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 77χρονος άνδρας, πριν δυο χρόνια ασκώντας βία και ακινητοποιώντας 14χρονο κορίτσι, από το συγγενικό του κύκλο, προσπάθησε να την βιάσει.

Το ανήλικο θύμα, μετά το σοκ που υπέστη, χρειάστηκε κάποιους μήνες ώστε να βρει το θάρρος να ομολογήσει το συμβάν της απόπειρας του βιασμού της από συγγενικό πρόσωπο, στους γονείς της, για να πάρει το θέμα την υπόθεση των δικαστηρίων, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

Ο δράστης κατά την απολογία του ισχυρίστηκε ότι έκανε ότι έκανε γιατί θόλωσε από τα τσίπουρα που είχε καταναλώσει και η μέθη τον ώθησε να επιτεθεί σεξουαλικά στο ανήλικο κορίτσι.

Το δικαστήριο επέβαλε συνολική ποινή κάθειρξης 6 ετών στον κατηγορούμενο με αναστολή υπό τον όρο να μην προσεγγίζει την κοπέλα ενώ άσκησε έφεση.

Πηγή: news.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr