search-button
cross-out

«Αφήστε με να τον δω!» – Κατέρρευσε η πρώην σύζυγος του Γιώργου Παπαναούμ έξω από το γυμναστήριο

H μητέρα των παιδιών του έκλαιγε και ζητούσε από τους αστυνομικούς να την αφήσουν να τον δει και να τον αγγίξει
«Αφήστε με να τον δω!» – Κατέρρευσε η πρώην σύζυγος του Γιώργου Παπαναούμ έξω από το γυμναστήριο

Σοκ στην τοπική κοινωνία της Θεσσαλονίκης έχει προκαλέσει η αυτοκτονία του γνωστού προπονητή Γιώργου Παπαναούμ, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος το μεσημέρι της Τρίτης, μέσα στο γυμναστήριο που διατηρούσε.

Συγγενείς, φίλοι, γείτονες και αθλούμενοι δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγωδία που σημειώθηκε, μέσα στο γυμναστήριο που βρίσκεται στην οδό Γαμβέττα 37. Το ηλεκτρονικό σημείωμα που άφησε λίγο προτού προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα, έχει κινητοποιήσει τις αρχές, που πλέον ερευνούν αν υπάρχει ηθικός αυτουργός πίσω από τον θάνατό του.

Άνθρωποι που τον συνάντησαν λίγες ώρες προτού δώσει τέλος στη ζωή του, αναφέρουν ότι τον είδαν σκυθρωπό και προβληματισμένο:

«Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ο τρόπος του βαδίσματος. Ένας άνθρωπος τόσο γυμνασμένος και ζωτικός, που πρέπει να βαδίζει αγέρωχα, πήγαινε σαν γέρος, σιγά – σιγά και σκυφτός. Έδειχνε ότι κάτι τον απασχολεί πολύ και ιδιαίτερα. Αυτήν την εντύπωση μου έδωσε και αναρωτήθηκα “πως πάει έτσι αυτός ο άνθρωπος” γιατί τον ήξερα και ήταν η πρώτη φορά που τον είδα σε τέτοια κατάσταση”» δήλωσε στο protothema.gr, γείτονας του γυμναστή.

«Εγώ τον είδα περίπου στις 12 το μεσημέρι και το απόγευμα έμαθα ότι έβαλε τέλος στη ζωή του. Ήμασταν γείτονες και μιλούσαμε αλλά ποτέ δεν μου είχε πει κάτι που να τον προβληματίζει. Ήταν χωρισμένος με τρία παιδιά. Τώρα τελευταία είπαν ότι είχε σχέση με μια γυναίκα της οποίας η κόρη ήταν μπλεγμένη σε δουλειές που εκμεταλλεύονταν διαφορά άτομα οικονομικά και της μάθαινε πως να τους πλησιάζει για να τους πάρει χρήματα. Αυτά όλα τα έβλεπε, τα ήξερε και τον έφεραν σε πολύ στενάχωρη κατάσταση, απελπιστική και αναγκάστηκε να βάλει τέρμα στη ζωή του» πρόσθεσε ο ίδιος.

«Ήξερα ότι έχει σχέση με την κοπέλα» λέει φίλος και συνεργάτης του

Μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή, ένας συνεργάτης του αναφέρει μεταξύ άλλων ότι η ανάρτηση που είχε κάνει στον προσωπικό του λογαριασμό λίγο προτού αυτοκτονήσει, τρόμαξε τους φίλους του: «Ήταν ένας καταπληκτικός άνθρωπος, καταπληκτικό παιδί και μόνο με το χαμόγελο. Συνέχεια μας έλεγε ότι “γυμνάζουμε χαμόγελα” και ήτανε το μότο του. Μάθαμε για τις αναρτήσεις που έκανε. Μπορεί να είχε κάποια προβλήματα αλλά δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε και πολλά. Ήξερα ότι έχει σχέση με την κοπέλα αλλά δεν γνώριζα όλο αυτό που βρισκόταν από πίσω. Νομίζω ότι κάνεις δεν ήξερε πολλές λεπτομέρειες. Όταν έγινε η τελευταία ανάρτηση τον πήραν οι φίλοι του τηλέφωνο και δεν μπορούσαν να τον βρουν, καταλάβανε ότι κάτι δεν πάει καλά και μετά μάθαμε ότι αυτοκτόνησε» είπε. 

Σε σοκ η πρώην σύζυγός του – Ήθελε να μπει μέσα να τον πιάσει

Ο Γιώργος Παπαναούμ , πατέρας τριών παιδιών, διατηρούσε πολύ καλές σχέσεις με την πρώην σύζυγό του και είχαν καλή επικοινωνία. Η γυναίκα μόλις πληροφορήθηκε τι είχε συμβεί, έτρεξε πανικόβλητη στο γυμναστήριο, όπου κατέρρευσε ξεσπώντας σε κλάματα. Όπως περιγράφει η δασκάλα των δύο παιδιών του, μόλις έμαθε για το τραγικό γεγονός, έσπευσε στο σημείο, όπου βρήκε σε σοκ την πρώην σύζυγό του και μητέρα των μαθητών της:

«Ήμουν στο σχολείο και μόλις το έμαθα έτρεξα αμέσως για να έρθω εδώ. Βρήκα την γυναίκα του η οποία έκλαιγε απέναντι από το γυμναστήριο και ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Δεν μπορούσε να μιλήσει, δεν μπορούσε να εκφραστεί, ήταν σε σοκ και της έφερα λίγο νεράκι για να την συνεφέρω. Ήθελε να μπει μέσα να τον πιάσει, να τον δει, αλλά ήταν η αστυνομία και δεν την άφησε» περιέγραψε και πρόσθεσε: «Ο άντρας μου είναι αστυνομικός και ήταν ο πρώτος που έφτασε στο γυμναστήριο, είδε το θύμα και σοκαρίστηκε. Ήτανε μια πολύ δύσκολη κατάσταση, όλο το απόγευμα έκλαιγαν εδώ» είπε η εκπαιδευτικός η οποία μένει στην περιοχή.

Εισαγγελική έρευνα – Ανέλαβε το Τμήμα Ανθρωποκτονιών

Υπενθυμίζεται ότι το σημείωμα στο οποίο ο προπονητής ανέφερε ότι μια γυναίκα με την οποία διατηρούσε δεσμό και του «έφαγε» όλη του την περιουσία (μισό εκατομμύριο ευρώ), έχει μπει στο μικροσκόπιο των αρχών. Στο ίδιο σημείωμα, ο Παπαναούμ κάνει λόγο για κυκλώματα που εκμεταλλεύονται επιχειρηματίες και αποκαλύπτει ένοχα μυστικά.

Αυτό το σημείωμα κινητοποίησε τις αρχές, με αποτέλεσμα να διαταχθεί εισαγγελική έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του, και την υπόθεση να αναλάβει το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Στο ηλεκτρονικό σημείωμα, ο 40χρονος εξηγεί ότι η γυναίκα την οποία αγάπησε και της δόθηκε ολοκληρωτικά, απέσπασε μισό εκατομμύριο ευρώ από τον τραπεζικό του λογαριασμό. Ο ίδιος αναφέρει ότι την είχε εμπιστευθεί και της είχε δώσει τους κωδικούς του. Ο 40χρονος προπονητής αναφέρει ότι θα μπορούσε να αντιμετωπίσει την οικονομική αφαίμαξη, ωστόσο δεν μπόρεσε να αντέξει το γεγονός ότι η αγαπημένη του έχασε το ενδιαφέρον της για εκείνον, όταν τα χρήματά του είχαν τελειώσει.

Ένοχα μυστικά

Σε αυτό το σημείο, ο προπονητής αποκαλύπτει πολλά ένοχα μυστικά. Κάνει λόγο για κορίτσια που εκπαιδεύονται να πηγαίνουν σε πάρτι με πλούσιους νεαρούς και αποκαλύπτει ότι η σύντροφός του «δασκάλευε» την 17χρονη κόρη της. 

Στο σημείωμα του μιλάει για πρόσωπα με κύρος που ζητούν ανήλικα κορίτσια και ναρκωτικά αλλά και κυκλώματα που τους τα προσφέρουν, με απώτερο σκοπό να τους εκβιάσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Κλείνοντας, ο Γ.Π. ζητάει συγχώρεση από τον πνευματικό του, από όσους τον αγάπησαν, αλλά και από τους αθλούμενους του γυμναστηρίου. 

Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο αν η συγκεκριμένη αυτοχειρία θα απασχολήσει τη Δικαιοσύνη, ωστόσο στην παρούσα φάση καταχωρείται ως απλή αυτοκτονία ενός προσώπου που οδηγήθηκε εκεί εξαιτίας της ερωτικής απογοήτευσης.

Διαβάστε τι έγραψε ο προπονητής πριν δώσει τέλος στη ζωή του:

Πηγή: newsbreak.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr