search-button
cross-out

Αγία Βαρβάρα: «Ζητώ συγγνώμη από τα εγγόνια μου που τους στέρησα τον πατέρα τους» είπε ο 69χρονος δράστης

Στη φυλακή οδηγήθηκαν ο 69χρονος δράστης της δολοφονίας του γαμπρού του στην Αγία Βαρβάρα και σύζυγός του μετά την απολογία τους την Τετάρτη (28/02/2024).
Αγία Βαρβάρα: «Ζητώ συγγνώμη από τα εγγόνια μου που τους στέρησα τον πατέρα τους» είπε ο 69χρονος δράστης

Ο πεθερός και η πεθερά του δολοφονημένου γιατρού κατά την επτάωρη απολογία τους περιέγραψαν αναλυτικά τι συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου (24/02/2024). Μάλιστα ο κατηγορούμενος ζήτησε για πρώτη φορά μετά το έγκλημα συγγνώμη από τα εγγόνια του για την δολοφονία του πατέρα τους.

Ο 69χρονος δράστης ξεκίνησε την απολογία του με μια συγγνώμη από τα εγγόνια τους και στην συνέχεια περιέγραψε πως ξεκίνησε ο τσακωμός που οδήγησε στο φονικό.

«Ζητώ συγγνώμη από τα εγγόνια μου που τους στέρησα τον πατέρα τους. Αν γυρνούσα τον χρόνο δε θα το έκανα. Την ημέρα που έγινε το φονικό έπινα καφέ στο μπαλκόνι του σπιτιού, στο ισόγειο. Τσακωθήκαμε φραστικά με τον γαμπρό μου, την ώρα που έμπαινε στο σπίτι. Μου είπε “θα σε αφανίσω,, σε έχω λιώσει, είσαι πεθαμένος.” Στο βάθος του σπιτιού ήταν η γυναίκα μου, τακτοποιούσε τα ψώνια από το σούπερ μάρκετ. Θόλωσα και πήγα πήρα την καραμπίνα από το ντουλάπι και τον πυροβόλησα τρεις φορές. Η καραμπίνα είναι δίκαννη. Έριξα δύο φορές, ξαναγέμισα και έριξα άλλη μία», ισχυρίστηκε ο 69χρονος στην απολογία του. ]

«Δεν ήταν προσχεδιασμένο το έγκλημα»

Παράλληλα είπε πως το έγκλημα δεν ήταν προσχεδιασμένο και ότι την καραμπίνα την έφερε από το χωριό, για να μην του την κλέψουν.

Ο κατηγορούμενος αναφέρθηκε με λεπτομέρειες και στις κακές σχέσεις που είχαν με τον γαμπρό του και την κόρη του, οι οποίες τους είχαν οδηγήσει να αλληλομηνυθούν τέσσερις φορές μέσα σε έναν χρόνο.

«Ο Τρύφωνας είχε περίεργη συμπεριφορά προς τα παιδιά, τα θώπευε. Βλέπαμε και τα εγγόνια μας να φοβούνται τον πατέρα τους», φέρεται να υποστήριξε.
Η κηδεία του άτυχου γιατρού θα γίνει την Παρασκευή στο Γ’ Νεκροταφείο

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr