search-button
cross-out

Άγιοι Ανάργυροι: Θεία 39χρονου δράστη: «Είμαστε συντετριμμένοι, να τιμωρηθούν και όλοι οι υπόλοιποι»

Η θεία του 39χρονου δράστη που σκότωσε την Κυριακή Γρίβα έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων, μιλάει για την ψυχική υγεία του ανηψιού της αλλά και την απόδοση δικαιοσύνης όπως την βλέπει εκείνη
Άγιοι Ανάργυροι: Θεία 39χρονου δράστη: «Είμαστε συντετριμμένοι, να τιμωρηθούν και όλοι οι υπόλοιποι»

Δύο εβδομάδες μετά τη στυγερή δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους, όπου ο 39χρονος δράστης σκότωσε την Κυριακή Γρίβα, οι γονείς του άτυχου κοριτσιού βιώνουν δύσκολες ώρες ενώ ο δολοφόνος βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού μετά από νοσηλεία στην ψυχιατρική κλινική στο Τζάνειο.

Η θεία του 39χρονου μίλησε στο Mega, για τον ανηψιό της λέγοντας ότι είχε ψυχικά θέματα και τάσεις αυτοκαταστροφής, ενώ πολλαπλές φορές δήλωσε πώς «δεν έχει πια ζωή ο Θανάσης».

«Κανείς δεν έκανε κάτι να το αποτρέψει. Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι ότι όπως και η ζωή της οικογένειας της Κικής έτσι και η δική μας δεν είναι η ίδια. Σαφέστατα κανείς δεν περίμενε κάτι τέτοιο είμαστε συντετριμμένοι με ότι έχει γίνει. Θα ήθελα να κάνω μια αγκαλιά τη μητέρα της Κικής, εκείνη που δεν θα μπορέσει να δώσει στην Κική»

«Πέρα από την τεράστια ευθύνη του δράστη να τιμωρηθούν και όλοι οι υπόλοιποι»

«Δεν ήταν η πρώτη φορά, έκανε κακό συνήθως στον εαυτό του. Όλοι οι γιατροί μιλάνε μόνο για αυτοκαταστροφή. Αυτοκαταστροφή ήταν όλα. Όταν οι γιατροί επιβεβαιώνουν ότι είναι μόνο αυτοκαταστροφικός, δεν το περίμενε κανείς μας ότι είναι ικανός να πειράξει άλλον άνθρωπο […] Δεν προσπαθώ να υπεκφύγω. Δεν θέλουμε, όχι αθώωση. Δεν αναζητάμε τίποτα τέτοιο. Να δικαστεί για τη ζωή που αφαίρεσε για το κορίτσι που δεν θα δει ξανά τη μητέρα του και να πληρώσει για τη δολοφονία και όχι για τον τόπο που την έκανε. Η οικογένεια θέλει να γίνουν σωστά οι γνωματεύσεις και να πάει εκεί που θα κρίνουν οι γιατροί.»

«Θα είναι κρίμα να βγαίνει μια πληροφορία και να μην βγαίνει ολοκληρωμένη. Μπορώ να καταλάβω τους λόγους. Ένας λόγος που δεν μιλάμε είναι από σεβασμό στην Κική που την αγαπούσαμε. Βγαίνουν μισές πληροφορίες. Δεν είναι έτσι αλλά δεν μου επιτρέπεται να πω κάτι παραπάνω, για το αν την παρακολουθούσε ή αν πήγαινε στο σπίτι της. Η Κική ήταν όντως έγκυος και με δική της απόφαση έκανε την άμβλωση. Καλώς έπραξε γιατί δεν λειτουργούσε σωστά. Ο δράστης το παιδί το ήθελε πολύ. Δεν απέβαλε λόγω ξυλοδαρμού, ήταν λόγο υγείας. Βρισκόταν ο ίδιος εκεί και σπάραζε.»

«Ξεκίνησε για να κάνει κακό στον εαυτό του. Εγώ τη ζωή του δεν θα την ήθελα. Έχει ζωή πιστεύετε; Είναι στη ζωή και; Ζήτησε να δει τη μητέρα του, που έχει να τη δει από το βράδυ πριν τη δολοφονία. Ο κ. Γιαννάκος έλεγε ότι μπορεί να τον επισκεφθεί. Η μητέρα του χτυπιόταν να τον δει ένα λεπτό και δεν την αφήσανε να περάσει ούτε την πόρτα του νοσοκομείου»

«Έχει ζωή; Όποιος αναπνέει είναι και ζωντανός θα ζήσει μετά από αυτό που έκανε στην Κυριακή; Εμείς αυτό το παιδί το ζούμε πολλά χρόνια γνωρίζουμε τον χαρακτήρα του. Έχει ζωή αυτό το παιδί; Είναι στο ψυχιατρείο δεμένο σε καταστολή; Θα ξεπεράσει ποτέ αυτό που έκανε στην Κυριακή; Το ότι αναπνέω δεν σημαίνει ότι ζω και έχω ζωή στην πορεία.»

«Αυτό που θέλουμε είναι να τιμωρηθεί και να δικαστεί για το έγκλημα που έκανε και τη ζωή που αφαίρεσε, ενός ανθρώπου που λάτρευε αλλά όχι για την τοποθεσία που έκανε τη δολοφονία.», είπε κλείνοντας η θεία του 39χρονου δράστη.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr