search-button
cross-out

Άγιος Παντελεήμονας: “Με έσερνε στο πάτωμα από τα μαλλιά και έλεγε ότι θα με σκοτώσει” – Η σοκαριστική κατάθεση της 31χρονης

Σοκάρει η μαρτυρία της 31χρονης γυναίκας η οποία παρέμεινε όμηρος του Αιγύπτιου συντρόφου την Πρωτοχρονιά, στον Άγιο Παντελεήμονα.
Άγιος Παντελεήμονας: “Με έσερνε στο πάτωμα από τα μαλλιά και έλεγε ότι θα με σκοτώσει” – Η σοκαριστική κατάθεση της 31χρονης

“Προσπαθούσα να τον ηρεμήσω αλλά δεν με άφηνε να μιλήσω. Μου πήρε το κινητό τηλέφωνο, με βιντεοσκοπούσε και έκανε ζωντανή μετάδοση στο facebook σε φίλους του στην Αίγυπτο”. Σε… ζωντανή σύνδεση, ξυλοκοπούσε την πρώην σύντροφό του ο 34χρονος Αιγύπτιος το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς, στον Άγιο Παντελεήμονα.

Αυτό αποκαλυψε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, η 31χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία, που για για περισσότερες από 4 ώρες έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του δράστη που απειλούσε να τινάξει την πολυκατοικία στον αέρα με μια φιάλη υγραερίου, πριν τελικά επέμβουν οι αρχες και τον ακινητοποιήσουν.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για το κακούργημα της αρπαγής, καθώς και για τα πλημμελήματα της κατοχής εμπρηστικών ειδών, επικίνδυνης σωματικής βλάβης, απειλής, οπλοφορίας και βίας κατά υπαλλήλων.

“Με τον Αχμέντ έχουμε σχέση τους τελευταίους 4 μήνες. Μου είχε πει ότι θέλει να πάω εγώ και η αδερφή μου στο σπίτι του να κάνουμε Πρωτοχρονιά. Δεν πήγαμε και εκνευρίστηκε. Ήταν ευέξαπτος και είχε επιθετική συμπεριφορά, και προκαλούσε τσακωμούς για ασήμαντες αιτίες”, ανέφερε η άτυχη γυναίκα στους αστυνομικούς, περιγράφοντας το τι είχε προηγηθεί ανάμεσα στο ζευγάρι, πριν το βίαιο ξέσπασμα του 34χρονου το απόγευμα του Σαββάτου. Η εικόνα που αντίκρισαν οι άνδρες της ΟΠΚΕ, όταν έφτασαν στο διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα, προκαλεί σοκ.

Ο δράστης είχε ανάμεσα στα πόδια του μια φιάλη υγραερίου και στο χέρι του κρατούσε ένα αναπτήρα. Δίπλα του ήταν η χτυπημένη γυναίκα από τη Βουλγαρία, που προσπαθούσε μάταια να τον ηρεμήσει.

Όλα ξεκίνησαν στις 16:00 το απόγευμα, όταν ο 34χρονος, που βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, εισέβαλε κρατώντας ένα μαχαίρι, σε διαμέρισμα στο Γαλάτσι, στο οποίο εργάζονταν οι δυο αδελφές από τη Βουλγαρία, που φρόντιζαν έναν ηλικιωμένο άνδρα. “… με χτυπούσε με κλωτσιές και μπουνιές, ενώ με έπιασε από τα μαλλιά και με έσερνε στο πάτωμα έως έξω”, περιγράφει σε κατάσταση σοκ το θύμα, που βρέθηκε όμηρος του δράστη για αρκετές ώρες.

Η αδερφή της κατάφερε να ειδοποιήσει τις αρχές, που εντόπισαν τη γυναίκα ακούγοντας τα ουρλιαχτά της. Αφου εκκενώθηκαν και τα 40 διαμερίσματα της πολυκατοικίας, ειδικός διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ., επιχείρησε να πείσει τον δράστη να παραδοθεί.

“Έλεγε στους αστυνομικούς ότι τον είχα απατήσει, ότι είμαι δική του γυναίκα, θα με κάνει ό,τι θέλει και να μην τους νοιάζει. Δεν βγαίνω με τίποτα έξω έλεγε και ότι θα πεθάνουμε όλοι μαζί. Έλεγε ότι τον έχουν πιάσει 7 φορές χωρίς να έχει κάνει τίποτα και ότι δεν υπάρχουν νόμοι εδώ”, ανέφερε σε κατάσταση σοκ η 31χρονη κατά την κατάθεση της στης αρχές.

Μετά από προσπάθειες σχεδόν 2 ωρών και αφού διασφαλίστηκε ότι δεν υπήρχε κίνδυνος έκρηξης, άνδρες της ΕΚΑΜ, μπήκαν στο χώρο, ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τον 34χρονο, βάζοντάς τέλος στην ομηρία. Η γυναίκα μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Νίκαιας, για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr