search-button
cross-out

Άγνωστες λεπτομέρειες για την τραγωδία στο Πέραμα: Λίγο πριν πάει σε πάρτι σκοτώθηκε ο 25χρονος από τον αδερφό του

Άγνωστες λεπτομέρειες, που κάνουν ακόμα πιο συγκλονιστική την τραγωδία στον Πειραιά όπου ο αδελφός σκότωσε κατά λάθος τον μεγαλύτερο αδελφό του την ώρα που επεξεργαζόταν το καινούργιο του όπλο, έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Και τα δυο αδέλφια είναι Ειδικοί Φρουροί και υπηρετούν στην ΔΙΑΣ Πειραιά
Άγνωστες λεπτομέρειες για την τραγωδία στο Πέραμα: Λίγο πριν πάει σε πάρτι σκοτώθηκε ο 25χρονος από τον αδερφό του

Το σκηνικό της τραγωδίας στον Πειραιά στήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (24.10.2020) και μάλιστα, όπως αποκαλύπτεται, μόλις για μερικά δευτερόλεπτα ο 25χρονος θα είχε γλιτώσει τη ζωή του, εάν δεν είχε παίξει η μοίρα το άσχημο παιχνίδι της σε βάρος της χαροκαμένης πια οικογένειας.

Ως γνωστόν τα δυο αδέλφια, 21 και 25 ετών αντίστοιχα, υπηρετούσαν στην Αστυνομία. Το βράδυ της τραγωδίας, ο 25χρονος ήταν έτοιμος να φύγει από το σπίτι του, προκειμένου να πάει σ’ ένα μικρό αποχαιρετιστήριο πάρτι που ετοίμαζαν οι συνάδελφοι του στην ΔΙΑΣ του Πειραιά, καθώς ο ίδιος είχε πάρει μετάθεση για την ομάδα ΔΡΑΣΗ, την πρώην ΔΕΛΤΑ δηλαδή.

Λίγες ημέρες πριν από την τραγωδία, όπως προβλέπει και ο εσωτερικός κανονισμός της ΕΛ.ΑΣ., ο 25χρονος είχε αγοράσει από συνταξιούχο αστυνομικό ένα καινούργιο πιστόλι Βελγικής κατασκευής και το είχε δηλώσει στην υπηρεσία του, ως υπηρεσιακό.

Ο μικρότερος αδελφός του, επίσης Ειδικός Φρουρός, το μοιραίο βράδυ, του ζήτησε να περιεργαστεί το νέο του όπλο. Εκείνη την στιγμή ο 25χρονος ήταν στην πόρτα του διαμερίσματος στο Πέραμα, προκειμένου να πάει στο ραντεβού που είχε με τους συναδέλφους του, για το αποχαιρετιστήριο πάρτι και απάντησε θετικά στο ερώτημα του αδελφού του.

Την ώρα που άνοιξε την πόρτα για να φύγει, το όπλο εκπυρσοκρότησε και η μοναδική σφαίρα που βρίσκονταν στην θαλάμη του πιστολιού τον βρήκε στο κεφάλι.

Ο άτυχος νέος άφησε την τελευταία του πνοή καθ’ οδόν προς το νοσοκομείο. Ο αδελφός του βέβαια έχει υποστεί σοκ και πλέον, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι, προσπαθούν να τον στηρίξουν ώστε να αντέξει το κακό που βρήκε την οικογένεια του, αλλά και τον ίδιο.

Τη Δευτέρα ο 21χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, με την κατηγορία τις ανθρωποκτονίας από αμέλεια και αφέθηκε ελεύθερος με ορισμό τακτικής δικάσιμου.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr