search-button
cross-out

Αγρίνιο: Γεμάτο το όπλο της δολοφονίας είχε πάνω του ο γυναικοκτόνος του Αγρινίου όταν συνελήφθη – «Νεκρή αυτή, νεκρός κι εγώ»

«Νεκρή αυτή, νεκρός κι εγώ» ήταν τα λόγια του 30χρονου δράστη της άγριας δολοφονίας της 43χρονης Δώρας στο Αγρίνιο, ενώ ήταν ταμπουρωμένος σε αποθήκη κοντά στο σπίτι του, αρνούμενος αρχικά να παραδοθεί.
Αγρίνιο: Γεμάτο το όπλο της δολοφονίας είχε πάνω του ο γυναικοκτόνος του Αγρινίου όταν συνελήφθη – «Νεκρή αυτή, νεκρός κι εγώ»

Η αδερφή του 30χρονου περιέγραψε καρέ καρέ τις στιγμές που εκτυλίχθηκαν κοντά στο σπίτι του, όπου είχε ταμπουρωθεί το μεσημέρι της Τρίτης (12.11.24), προτού παραδοθεί για την εν ψυχρώ δολοφονία της 43χρονης μητέρας στο Αγρίνιο.

«Θέλω να τινάξω τα μυαλά μου στον αέρα… Είμαι δολοφόνος», είπε στην αδερφή του, όπως μετέφερε η ίδια, που συνομιλούσε μαζί του, όσο εκείνος αρνείτο να παραδοθεί στις Αρχές, παραμένοντας ταμπουρωμένος στην αποθήκη με ένα όπλο κι ένα μαχαίρι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του newsit.gr και  την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τη σύλληψη του γυναικοκτόνου του Αγρινίου, και όπως καταγράφεται και στην παρακάτω φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα από τις Αρχές, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα περίστροφο οπλισμένο με εννέα φυσίγγια, ένα μαχαίρι, -21- ακόμη φυσίγγια και δύο κινητά τηλέφωνα.

Είχε συλληφθεί και τον περασμένο Σεπτέμβριο
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο δολοφόνος της 43χρονης μητέρας τριών παιδιών, είχε συλληφθεί και τον περασμένο Σεπτέμβριο, έπειτα από μήνυση που είχε υποβάλλει το θύμα σε βάρος του, για ενδοοικογενειακή βία.

Ήταν στο σπίτι της και κρατώντας κουζινομάχαιρο την είχε απειλήσει λεκτικά, προκαλώντας της τρόμο και ανησυχία.

Τότε, από την αρμόδια Εισαγγελική Αρχή είχαν επιβληθεί στον κατηγορούμενο οι περιοριστικοί όροι της μη προσέγγισης της 43χρονης σε απόσταση μικρότερη των -50- μέτρων και της απαγόρευσης επικοινωνίας μαζί της, ενώ του είχαν αφαιρεθεί πριν δύο μήνες, από το Αστυνομικό Τμήμα Θέρμου, δύο κυνηγετικά όπλα και είχαν ανακληθεί οι σχετικές άδειες οπλοκατοχής.

Ωστόσο, η αδικοχαμένη Δώρα δεν επιθυμούσε την χορήγηση panic button και την μεταφορά της σε ασφαλή δομή φιλοξενίας.

Ο δράστης, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση του νόμου για τα όπλα, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιτωλοακαρνανίας.

«Παραδώσου» του φώναζε η οικογένειά του
«Ήμουν συνέχεια στο παράθυρο όλη τη νύχτα. Κάποια στιγμή τον είδα έξω στο πράσινο και λέω της μάνας μου “είναι ο Αντρέας”», ανέφερε μετά τη σύλληψή του η αδερφή του 30χρονου.

«Κατεβήκαμε πάρα πολύ γρήγορα, φωνάζοντας “παραδώσου”. Πήγε η μάνα μου λίγο πιο κάτω, έκανε ότι έπιασε το όπλο μπας και του το πάρει, δεν τα κατάφερε. Δεν ανέβηκε σπίτι. Ήρθε να τον δούμε αλλά μας είπε “σε λίγο θα πεθάνω, γιατί προσέβαλα την οικογένειά μου, χάθηκε ένας άνθρωπος. Δεν το πίστευα ώρες ν- ώρες”. Νόμιζε ότι του κάνουμε πλάκα, δεν ήξερε ότι δεν ζει. “Πάρ’ τη τώρα τηλέφωνο να της μιλήσω”», συμπλήρωσε η αδερφή του 30χρονου, μεταφέροντας τα λόγια του.

«Μετάνιωσε»
Και η ίδια, συνέχισε λέγοντας: «Ήταν μετανιωμένος για την πράξη του γιατί ήθελε να σκοτωθεί. “Και αυτή νεκρή και εγώ”. Τρόμαξα να τον μεταπείσω και συνέχεια το σκεφτόταν και έβαζε την κάννη ή στο στήθος ή στο κεφάλι του. Μετά πήρα τα παιδιά της Αστυνομίας, ήρθε ο κ. Καλλιακμάνης, ήρθε ο κ. Νίκος ο άλλος αστυνομικός που του είπε ”είμαι άοπλος, ήρθα να βοηθήσω”. Και έτσι του πήραν και το όπλο και το μαχαίρι που είχε δίπλα του. Μου είπε πως ήταν πέρα στα λουτρά σε μια παλιά εκκλησία που δεν την θυμόμουν καν».

«Μου είπε, φύγε να το κάνω, γιατί θα με τελειώσουν οι αστυνομικοί. Του είπα δεν θα σε πειράξουν θα μπω εγώ ασπίδα μπροστά σου. Του είπα ότι τον περιμένει η κόρη μου να τον δει», σημείωσε ακόμη η αδερφή του 30χρονου.

«Είμαι δολοφόνος, έκανα κακό»
«Μόλις το συνειδητοποίησε είπε “θέλω να τινάξω τα μυαλά μου στον αέρα”. “Είμαι δολοφόνος, έκανα κακό”. Χτυπούσε με το όπλο το κεφάλι του. Τον παρακαλούσα πόση ώρα μετά ήρθε ο αστυνομικός που έκανε περισσότερη δουλειά», σημείωσε η αδερφή του.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

News

Latest

Κωνσταντίνος Καρέτσας: Το παιδί των μεταναστών από τις Σέρρες που τρελαίνει την Ευρώπη στα 19 του και τώρα κάνει το άλμα στην Ντόρτμουντ
Lifestyle

Κωνσταντίνος Καρέτσας: Το παιδί των μεταναστών από τις Σέρρες που τρελαίνει την Ευρώπη στα 19 του και τώρα κάνει το άλμα στην Ντόρτμουντ

Αγόρι 12 ετών ανασύρθηκε από την παραλία της Χανιώτης στη Χαλκιδική χωρίς τις αισθήσεις του – Τον έσωσαν οι ναυαγοσώστες
Ελλάδα

Αγόρι 12 ετών ανασύρθηκε από την παραλία της Χανιώτης στη Χαλκιδική χωρίς τις αισθήσεις του – Τον έσωσαν οι ναυαγοσώστες

Αβάσταχτος πόνος  στη Σκιάθο για την 38χρονη Κωνσταντίνα που πέθανε είκοσι ημέρες αφότου γέννησε το τρίτο παιδί της: Προσπαθούσαν οι γιατροί να ρίξουν την πίεσή της, δεν τα κατάφεραν… Ο Θεός αυτό αποφάσισε…
Videos

Αβάσταχτος πόνος στη Σκιάθο για την 38χρονη Κωνσταντίνα που πέθανε είκοσι ημέρες αφότου γέννησε το τρίτο παιδί της: Προσπαθούσαν οι γιατροί να ρίξουν την πίεσή της, δεν τα κατάφεραν… Ο Θεός αυτό αποφάσισε…

Πέθανε η ηθοποιός και τραγουδίστρια Μαίρη Νταλμάς
Lifestyle

Πέθανε η ηθοποιός και τραγουδίστρια Μαίρη Νταλμάς

Αποσωληνώθηκε η 7χρονη Πατρίτσια που έχασε τους γονείς και το αδερφάκι της σε τροχαίο στη Χαλκιδική
Ελλάδα

Αποσωληνώθηκε η 7χρονη Πατρίτσια που έχασε τους γονείς και το αδερφάκι της σε τροχαίο στη Χαλκιδική

Εκτέλεσαν Κολομβιανή influencer στη μέση του δρόμου – Περίμενε με το αυτοκίνητό της στο φανάρι
Κόσμος

Εκτέλεσαν Κολομβιανή influencer στη μέση του δρόμου – Περίμενε με το αυτοκίνητό της στο φανάρι

Στη φυλακή ο 30χρονος Αιγύπτιος: «Με πλήρωσαν 2.500 ευρώ για να βάλω χειροβομβίδα στο σπίτι του Ντογιάκου»
Ελλάδα

Στη φυλακή ο 30χρονος Αιγύπτιος: «Με πλήρωσαν 2.500 ευρώ για να βάλω χειροβομβίδα στο σπίτι του Ντογιάκου»

Φωτιά στο Ρέθυμνο: Νεκροί δύο πυροσβέστες 26 και 28 ετών
Ελλάδα

Φωτιά στο Ρέθυμνο: Νεκροί δύο πυροσβέστες 26 και 28 ετών

zinapost.gr