search-button
cross-out

Αγρίνιο: Κρίμα, δεν τα κατάφερε ο 27χρονος Δημήτρης – Χάθηκε ακόμα ένας νέος

Την τελευταία του πνοή μετά από σχεδόν ένα μήνα στη ΜΕΘ άφησε το πρωί της Πέμπτης ο 27χρονος Δημήτρης Σβίγγος που είχε τραυματιστεί βαρύτατα σε τροχαίο την Τρίτη 13 Μαίου
Αγρίνιο: Κρίμα, δεν τα κατάφερε ο 27χρονος Δημήτρης – Χάθηκε ακόμα ένας νέος

Το τροχαίο είχε σημειωθεί το μεσημέρι εκείνης της ημέρας στην επαρχιακή οδό Αγρινίου-Καλυβίων κοντά στη διασταύρωση του στρατιωτικού αεροδρομίου, όταν το αυτοκίνητο – στο οποίο εκτός του 27χρονου, επέβαινε και μια γυναίκα – βρέθηκε αναποδογυρισμένο σε χωράφι.

504162576 1097526802409350 1049800167356155650 n

Από την εκτροπή οι δύο νέοι πετάχτηκαν εκτός του οχήματος, με τον 27χρονο να τραυματίζεται σοβαρά και τη συνοδηγό του ελαφρύτερα.

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ τους μετέφεραν στο Νοσοκομείο Αγρινίου με τον 27χρονο να έχει υποστεί βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τους γιατρούς να αποφασίζουν την εισαγωγή του στη ΜΕΘ ενώ η συνοδηγός νοσηλεύτηκε χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.

Η κηδεία του 27χρονου θα τελεστεί σήμερα  Σάββατο 7 Ιουνίου, στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας Αγρινίου, στις 11 το πρωί.

troxaio nato4

Πηγή: agrinionews.gr

tilestwra.com

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

News

Latest

zinapost.gr