search-button
cross-out

Αγρίνιο: Νεκρός 63χρονος σε εργοτάξιο – Το πενταπλό φονικό και η διπλή αυτοκτονία που τον είχαν σημαδέψει

Αιφνίδια έφυγε από τη ζωή 63χρονος από το Αγρίνιο, ο οποίος εργαζόταν σε εργοτάξιο στον Δρυμό Βόνιτσας.
Αγρίνιο: Νεκρός 63χρονος σε εργοτάξιο – Το πενταπλό φονικό και η διπλή αυτοκτονία που τον είχαν σημαδέψει

Ο άτυχος άνδρας από την Λεύκα Αγρινίου, σύμφωνα με πληροφορίες υπέστη ανακοπή, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Η ιστορία της οικογένειας του εκλιπόντος, είναι τραγική και είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και το πανελλήνιο.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα agriniopress, o 63χρονος έχασε τον γιο του Αλέξανδρο, μόλις 17 ετών στο πενταπλό φονικό στα Καλύβια Αγρινίου τον Νοέμβριο του 2006. Ήταν εκείνος που δέχθηκε δευτερόλεπτα πριν από το φονικό, τηλεφώνημα από τον γιο του, ανησύχησε και πήγε στο σημείο όπου έγινε το έγκλημα, ανακαλύπτοντας τους δολοφονημένους συγγενείς και φίλους του και τελευταίο, τον ίδιο του το γιο.

Η οικογένειά του όμως δέχθηκε και δεύτερο πλήγμα λίγα χρόνια αργότερα, όταν η εν διαστάσει σύζυγός του και η κόρη του αυτοκτόνησαν τον Μάρτιο του 2010, στο σπίτι όπου διέμεναν, στην Καμαρούλα Αγρινίου. Την 52χρονη γυναίκα και την 16χρονη, βρήκε νεκρές τότε, ο άλλος γιος της οικογένειας.

Η σορός του άτυχου 63χρονου μεταφέρθηκε στην Πάτρα για νεκροψία – νεκροτομή. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καμαρούλας την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου.

enikos.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr