search-button
cross-out

Αγρίνιο: Προφυλακίστηκε ο μητροκτόνος – Ακατάληπτα όσα είπε στην απολογία – Τι ζητά η οικογένειά του

Στις φυλακές οδηγείται ο 35χρονος που σκότωσε με πρωτοφανή αγριότητα την 54χρονη μητέρα του και τραυμάτισε τη γιαγιά του μέσα στο σπίτι τους στο Αγρίνιο
Αγρίνιο: Προφυλακίστηκε ο μητροκτόνος – Ακατάληπτα όσα είπε στην απολογία – Τι ζητά η οικογένειά του

Στις φυλακές οδηγείται ο 35χρονος που τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης σκότωσε με πρωτοφανή αγριότητα την 54χρονη μητέρα του και τραυμάτισε τη γιαγιά του μέσα στο σπίτι τους στο Αγρίνιο.

Ο μητροκτόνος, πέρασε το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Αγρινίου, λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι ώστε να απολογηθεί μετά την 24ωρη προθεσμία που έλαβε.

Άνθρωπος με βεβαρυμμένο ποινικό μητρώο και ιστορικό βαριάς ψυχικής νόσησης, επικαλείται στις δικαστικές αρχές σύμφωνα με πληροφορίες την σχιζοφρένειά του και το ότι δεν ακολούθησε την φαρμακευτική αγωγή που του χορηγούνταν όσο βρίσκονταν έγκλειστος στο ψυχιατρείο των φυλάκων Κορυδαλλού, απ’όπου αποφυλακίστηκε οκτώ μέρες πριν το έγκλημα, όπως αναφέρει το Agrinio Press.

Η οικογένεια του 35χρονου, σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου του Γιάννη Ψάρρη, ζητά να βρεθεί σε χώρο όπου θα έχει την κατάλληλη περίθαλψη και υποστήριξη. Ο ίδιος φέρεται να μην έχει συνειδητοποιήσει του τι έχει κάνει, ενώ ακατάληπτα ήταν τα όσα είπε σε Εισαγγελέα και Ανακριτή στην απολογία του.

Πηγή: Agrionio Press, Agrinio News

thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr