search-button
cross-out

Αγρίνιο: Συγκλονίζει ο πατέρας του 4χρονου που έπεσε θύμα ασέλγειας από 28χρονο: Και τώρα σιωπή!

Αγρίνιο: Με επιστολή του ο πατέρας του 4χρονου που υπέστη ασέλγεια από τον 28χρονο ποδοσφαιριστή, μιλά για δικαίωση μετά την ομόφωνη καταδικαστική απόφαση του στρατοδικείου Ιωαννίνων.
Αγρίνιο: Συγκλονίζει ο πατέρας του  4χρονου που έπεσε θύμα ασέλγειας από 28χρονο: Και τώρα σιωπή!

Οι γονείς του 4χρονου που έπεσε θύμα ασέλγειας από έναν 28χρονο ποδοσφαιριστή στο Αγρίνιο, κάνουν λόγο για δικαίωση καθώς το στρατοδικείο Ιωαννίνων καταδίκασε τον δράστη. Με επιστολή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ο πατέρας του παιδιού αναφέρθηκε στον μεγάλο αγώνα που έκανε η οικογένεια έτσι ώστε να αποδοθεί εν τέλει δικαιοσύνη.

«Και τώρα σιωπή. Μετά την καταδίκη αυτού του ανθρώπου σήμερα ακούγονται οι φωνές όλων εκείνων των παιδιών που έστεκαν αβοήθητα απέναντι στον κακοποιητή τους και ζητούσαν βοήθεια. Η ζωγραφιά του τετράχρονου γιου μας, έδωσε μια ηχηρή σφαλιάρα σε ένα κράτος που αδιαφορεί ή αδυνατεί να προστατέψει τα μικρά ανήλικα παιδιά. Δύο χρόνια τώρα περάσαμε έναν Γολγοθά και βρεθήκαμε σε πρωτόγνωρες καταστάσεις» υπογράμμισε ο πατέρας του παιδιού.

Και πρόσθεσε: «Μηνυθήκαμε, συκοφαντηθήκαμε, διασυρθήκαμε, απογοητευθήκαμε. Όμως παλέψαμε και καταφέραμε να αποδείξουμε ότι όσα μας είπε το παιδί, όσα επιβεβαίωναν οι παιδοψυχολόγοι, ήταν η μόνη αλήθεια. Νιώθουμε απόλυτα δικαιωμένοι για την ομόφωνη απόφαση της ενοχής του συγκεκριμένου παιδόφιλου. Αν και 7 χρόνια κάθειρξης χωρίς αναστολή είναι μικρή ποινή για το έγκλημα που αποδεδειγμένα διέπραξε στο παιδί μας. Τώρα έχουμε νέα μάχη, να αποδείξουμε τη δράση της μητέρας του, στο δικαστήριο τον Δεκέμβρη του 2023. Ενώ, όσο για τις κακόβουλες φήμες που είχαν διαρρεύσει στην πόλη του Αγρινίου για την οικογένεια μας, φήμες που ήθελαν να μας αποδυναμώσουν και να κάνουμε πίσω στον αγώνα μας για την δικαίωση τους παιδιού μας, η απάντηση είναι μία: η ομόφωνη καταδίκη του συγκεκριμένου ανθρώπου».

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr