search-button
cross-out

Άγριο έγκλημα στη Χαλκίδα: Σε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη υποβλήθηκε η 39χρονη που μαχαίρωσε τον 43χρονο

Τα αποτελέσματα αναμένονται μέσα στις επόμενες ημέρες - Τι υποστηρίζει η πλευρά της οικογένειας του θύματος
Άγριο έγκλημα στη Χαλκίδα: Σε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη υποβλήθηκε η 39χρονη που μαχαίρωσε τον 43χρονο

Από ψυχίατρο εξετάστηκε η έγκλειστη στις φυλακές 39χρονη που έστησε καρτέρι και σκότωσε με δύο κουζινομάχαιρα 43χρονο έξω από το σπίτι του στη Χαλκίδα.

Η δράστιδα είχε υποστηρίξει κατά την απολογία της, ότι τα τελευταία δύο χρόνια την παρακολουθούσαν δύο ψυχίατροι, ένας στην Αθήνα και ένας στη Χαλκίδα και μέχρι και την προηγούμενη μέρα της δολοφονίας είχε συνεδρία και λάμβανε αγωγή. Οι δικηγόροι της αιτήθηκαν τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης τα αποτελέσματα της οποίας θα βγουν εντός των ημερών, όπως αναφέρει το evima.gr.

Ο δικηγόρος Θανάσης Τάρτης που εκπροσωπεί την σύζυγο του θύματος, υποστήριξε ότι η δράστιδα παρενοχλούσε τον άτυχο άντρα εδώ και χρόνια και διέψευσε τα όσα γράφτηκαν περί σχέσης ανάμεσά τους. Ο ίδιος δηλώνει ότι «δεν υπήρχε ερωτικός δεσμός μεταξύ θύτη και θύματος». Ωστόσο, υπήρξαν απειλές και όπως ανέφερε στην ιστοδελίδα «από το τέλος του 2021, αρχές του 2022, το θύμα είχε έρθει στο γραφείο μου, εν γνώσει της συζύγου του και εν γνώσει και του συζύγου της δράστιδος, ζητώντας να λάβουν ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της για να σταματήσει να τον παρενοχλεί. Τότε δεν έγιναν ασφαλιστικά μέτρα, γιατί ο σύζυγος της δράστιδος παρενέβη και θεωρήσαμε ότι η υπόθεση έχει τακτοποιηθεί. Δεν είχαμε σοβαρές οχλήσεις».

Αξιοσημείωτο είναι, ότι σύμφωνα με τον δικηγόρο της συζύγου του αδικοχαμένου ξυλουργού «ο σύζυγος της δράστιδος ήταν ίσως ο καλύτερος φίλος του θύματος».

news.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr