search-button
cross-out

Άγριο έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Οι αναρτήσεις του θύματος και της συζύγου του πριν την τραγωδία

Οι Αρχές αναζητούν το πραγματικό κίνητρο του 69χρονου που σκότωσε τον γαμπρό του - «Ρίξτου, ρίξτου» φώναζε η επίσης κατηγορούμενη σύζυγος του δράστη
Άγριο έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Οι αναρτήσεις του θύματος και της συζύγου του πριν την τραγωδία

Το κίνητρο πίσω από το στυγερό έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα, όπου ένας 69χρονος πυροβόλησε εν ψυχρώ και σκότωσε τον 57χρονο γαμπρό του, μπροστά στα μάτια της ανήλικης εγγονής του, αναζητούν οι Αρχές.

Ο 69χρονος δράστης φέρεται να ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς, ότι προέβη στη δολοφονία, γιατί το θύμα κακοποιούσε την κόρη του. Ωστόσο, ο γιος του πεθερού που είναι αστυνομικός και είναι ο άνθρωπος που κάλεσε την αστυνομία, για να συλλάβει τον πατέρα του, φέρεται να τον διαψεύδει. Πάντως, το ζευγάρι στα social media έδειχνε να είναι αγαπημένο και ευτυχισμένο, όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις τους.

Το θύμα έδειχνε να θαυμάζει τη σύζυγό του. Δεν δίσταζε μάλιστα να γράφει δημόσια σχόλια για την ομορφιά και τις ικανότητές της. Είναι χαρακτηριστική η ανάρτηση από το 2016, όπου ο ουρολόγος προσκαλούσε δημόσια τη σύζυγό του να πάνε να δουν την πανσέληνο. Το ζευγάρι είχε αποκτήσει τρία παιδιά. Η σύζυγος φαινόταν ευτυχισμένη και ανέβαζε βίντεο με τρυφερές, οικογενειακές στιγμές. Ωστόσο, σε κάποιες από τις αναρτήσεις της φαινόταν, ότι ήθελε να πάρει κάποιες αποφάσεις.

Σε βάρος του 69χρονου δράστη ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, καθώς και για οπλοφορία και οπλοχρησία. Ωστόσο, δίωξη για συνέργεια σε ανθρωποκτονία ασκήθηκε και στη σύζυγό του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μάρτυρας την άκουσε να λέει από το θυροτηλέφωνο στον δράστη «Ρίξτου, ρίξτου», προτρέποντάς τον, ουσιαστικά σε έγκλημα. Η 67χρονη συνελήφθη και θα κληθεί να απολογηθεί στον ανακριτή.

news.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr