search-button
cross-out

Αίγινα: Αυτός είναι ο 36χρονος που συνελήφθη στην Μάλτα για το διπλό φονικό στην Αίγινα – Τι τον πρόδωσε

Ο φερόμενος ως δράστης που έκαψε θεία και ανιψιό είναι υπήκοος Αλβανίας - Αναμένεται η έκδοσή του στην Ελλάδα
Αίγινα: Αυτός είναι ο 36χρονος που συνελήφθη στην Μάλτα για το διπλό φονικό στην Αίγινα – Τι τον πρόδωσε

Βάσει του διεθνούς εντάλματος που είχε εκδώσει η Ελλάδα συνελήφθη χθες στην Μάλτα ο φερόμενος ως δράστης που έκαψε θεία και ανιψιό το 2015 στην Αίγινα, αφού πρώτα τους βασάνισε μαζί με τους συνεργούς του και έκλεψε 800.000 ευρώ.

Όπως αναφέρουν μέσα ενημέρωσης της Μάλτας, φερόμενος ως δράστης του διπλού φονικού είναι ο Ledjon Brakaj, υπήκοος Αλβανίας.

Το DNA του φερόμενου δράστη που βρήκαν οι ερευνητές της αστυνομίας σε έναν σκούφο, μέσα στο σπίτι, στην Αίγινα, βοήθησε την Ασφάλεια Αττικής να εξιχνιάσει το διπλό έγκλημα, επισημάνθηκε στην ΕΡΤ.

O 36χρονος διέμενε στην πόλη Marsaskala της Μάλτας, με πληθυσμό περίπου 15.000 κατοίκων.

Το διπλό φονικό στην Αίγινα είχε προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο, καθώς ο δράστης είχε ληστέψει, είχε βασανίσει και είχε κάψει ζωντανούς μια 71χρονη και τον ανιψιό της.

Μάλιστα, σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή οι δράστες και μαζί με αυτούς ο 36χρονος Αλβανός χτύπησαν τόσο άγρια τα δύο θύματα, ώστε τους προκάλεσαν συντριπτικά κατάγματα σχεδόν σε όλο το σώμα τους και στη συνέχεια, ενώ ήταν ζωντανοί τους έβαλαν φωτιά.

Το δικαστήριο της Μάλτας θα αποφασίσει τις επόμενες ημέρες για την έκδοση του Brakaj στην Ελλάδα.

Πηγή: news.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr