search-button
cross-out

Αιματηρά επεισόδια στου Ρέντη: «Έπιασα τη φωτοβολίδα, αλλά δεν την εκτόξευσα» λέει ο 16χρονος

«Δέχομαι απειλητικά μηνύματα» λέει ο μάνατζερ γνωστού τράπερ - Στις φυλακές Αυλώνα ο 18χρονος
Αιματηρά επεισόδια στου Ρέντη: «Έπιασα τη φωτοβολίδα, αλλά δεν την εκτόξευσα» λέει ο 16χρονος

Νέα πρόσωπα μπαίνουν στο κάδρο των ερευνών για τον σοβαρό τραυματισμό με ναυτική φωτοβολίδα του 31χρονου αστυνομικού και τα επεισόδια στου Ρέντη, ανάμεσα τους ο μικρός αδερφός του ήδη προφυλακισμένου 18χρονου, καθώς σε εκτοξευτήρα φωτοβολίδας βρέθηκαν το DNA του και αποτύπωμά του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, ο ανήλικος στη συμπληρωματική του κατάθεση υποστήριξε, ότι έπιασε φωτοβολίδα, αλλά δεν την εκτόξευσε. «Την στιγμή που βγήκα να φωνάξω τον αδελφό μου να γυρίσει πίσω και να μην πάει στα επεισόδια, κάποιος που δεν γνωρίζω, μου έδωσε μια φωτοβολίδα. Ρώτησα τι είναι και μου ειπε “πάμε να την πετάξουμε”. Την άφησα από τα χέρια μου και ξαναμπήκα στο γήπεδο» ανέφερε ο 16χρονος.

Ο 16χρονος επιμένει, ότι δε συμμετείχε στα επεισόδια και η επαφή του με τη φωτοβολίδα ήταν μόνο για ελάχιστα λεπτά. Η έρευνα όμως έδειξε, ότι πάνω σε εκτοξευτήρα φωτοβολίδας βρέθηκαν το DNA του από ιδρώτα και αποτύπωμα, ενώ στα χέρια του βρέθηκαν κατάλοιπα πυρίτιδας. Από αυτά συνάγεται το συμπέρασμα, ότι όχι μόνο κρατούσε τον εκτοξευτήρα για αρκετή ώρα, αλλά και ότι την εκτόξευσε.

«Δέχομαι απειλητικά μηνύματα» λέει ο μάνατζερ γνωστού τράπερ

Την ίδια ώρα, πυρίτιδα βρέθηκε και στον 26χρονο μάνατζερ γνωστού τράπερ, που έχει καταθέσει ήδη στις αρχές, υποστηρίζοντας ότι δεν ήταν παρών στα επεισόδια. Ο 26χρονος αφού κατήγγειλε, ότι οι αστυνομικοί τον χύπησαν, προκειμένου να ομολογήσει, κάτι που αρνείται η Αστυνομία, τώρα καταγγέλλει ότι δέχεται απειλές.

Στις φυλακές Αυλώνα ο 18χρονος

Ο 18χρονος κατηγορούμενος οδηγήθηκε στις φυλακές Αυλώνα και δεν αποκλείεται να κληθεί για συμπληρωματική απολογία, μόλις προκύψουν νέα στοιχεία. Για τον «καθοδηγητή» είπε, ότι είχε γένια. Είναι ο άνθρωπος που τον πίεσε, όπως ισχυρίζεται, να μείνει στο σημείο. «Μου έδωσε τη φωτοβολίδα, πήγα να φύγω, με τράβηξε και μου είπε “πού πας ρε μ…, θα σε γ…» είπε ο 18χρονος.

news.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr