search-button
cross-out

Άλεκ Μπάλντουιν: Τα τελευταία λόγια της Αλίνα Χάτσινς πριν πεθάνει – Τι ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες

Συγκλονίζουν οι στιγμές που ακολούθησαν λίγα μόλις δευτερόλεπτα μετά τη μοιραία βολή από το όπλο που κρατούσε ο Άλεκ Μπάλντουιν και σκότωσε την διευθύντρια φωτογραφίας, Αλίνα Χάτσινς στο πλατό της ταινίας Rust.
Άλεκ Μπάλντουιν: Τα τελευταία λόγια της Αλίνα Χάτσινς πριν πεθάνει – Τι ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες

Ένα «μπαμ» ακούστηκε από τη μεριά που βρισκόταν ο πρωταγωνιστής και η Χάτσινς σωριάζεται στο έδαφος. Τότε γύρισε και είπε σε έναν χειριστή κάμερας: «Αυτό δεν ήταν καλό. Αυτό δεν ήταν καθόλου καλό». Ώρες αργότερα, διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Τα τελευταία λόγια της 42χρονης κινηματογραφίστριας, η οποία εργαζόταν ως διευθύντρια φωτογραφίας στην επερχόμενη ταινία Western του Μπάλντουιν, δημοσιεύθηκαν από τους Los Angeles Times με βάση συνεντεύξεις με 14 μέλη του συνεργείου.

Οι αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν πώς ο Μπάλντουιν προετοιμαζόταν για μια σκηνή ανταλλαγής πυροβολισμών μέσα σε μια εκκλησία φροντίζοντας το συνεργείο της κάμερας να έχει τις σωστές γωνίες του για το τράβηγμα του περίστροφου FD Pietta.

«Λοιπόν, υποθέτω ότι θα το βγάλω, θα το τραβήξω και… “Μπαγκ!”», είπε καθώς έπιασε το όπλο από τη θήκη, το οποίο υποτίθεται ότι ήταν γεμάτο με ψεύτικες σφαίρες, σύμφωνα με την έκθεση. Ωστόσο ένα κανονικό βλήμα εκτοξεύθηκε από την κάννη του πυροβόλου όπλου. Μάλιστα ο ηθοποιός είχε πει ότι το όπλο ήταν «κρύο». Όρος που στα κινηματογραφικά λεξικά μεταφράζεται ως ένα όπλο που δεν είναι οπλισμένο με πραγματικά πυρά.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr