search-button
cross-out

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: «Πιο πολύ μας έδινε κουράγιο, παρά του δίναμε» – Συγκλονίζει ο γιατρός του

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης αποκάλεσε «πατέρα» τον θωρακοχειρουργό Κοσμά Ηλιάδη - Το ιδιαίτερο με το καρκίνωμα NUT, εξηγεί, «είναι ότι δεν υπακούει στις χημειοθεραπείες»
Αλέξανδρος Νικολαΐδης: «Πιο πολύ μας έδινε κουράγιο, παρά του δίναμε» – Συγκλονίζει ο γιατρός του

Για την μεγάλη μάχη που έδωσε για δύο χρόνια με το καρκίνωμα NUT, μια σπάνια μορφή καρκίνου, ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης μίλησε ο ένας από τους θεράποντες ιατρούς του στους οποίους αναφέρθηκε ονομαστικά ο δις αργυργός Ολυμπιονίκης στη συγκλονιστική ανάρτησή του με την οποία έγινε γνωστός ο θάνατός του.

Όπως είπε ο θωρακοχειρουργός, Κοσμάς Ηλιάδης, τον οποίο ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης στην επιστολή του αναφέρεται ως «πατέρα», «προσπαθήσαμε να τον βοηθήσουμε όσο περισσότερο μπορούσαμε και εν μέσω κορωνοϊού» κάνοντας λόγο για έναν «γίγαντα με απίστευτη δύναμη με ψυχικά χαρίσματα που ίσως ξεπερνάνε αυτά που έδειξε στον αθλητισμό».

Ο κ. Ηλιάδης έδωσε, μάλιστα, και λεπτομέρειες για την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης. Όπως είπε το ιδιαίτερο με το καρκίνωμα NUT «είναι ότι δεν υπακούει στις χημειοθεραπείες. Το στάδιο ήταν προχωρημένο όταν διαγνώστηκε. Υποχώρησε η νόσος, χειρουργήθηκε, έγιναν χειρουργεία, τα πράγματα στον θώρακα πήγαν καλά αλλά υπήρχαν μεταστάσεις».

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, είπε ακόμα ο θωρακοχειρουργός Ηλιάδης, «ήξερε πολύ καλά τι συμβαίνει, ήξερε πολύ καλά ότι τα πράγματα ήταν σε μια άνιση μάχη, ήταν απόλυτα καταδεκτικός με τις θεραπείες. Με το ψυχικό σθένος έδινε κουράγιο για να τον βοηθήσουμε όπως μπορούσαμε».

«Πρόσφερε και εμάς ώστε να μην διστάσουμε να προχωρήσουμε σε κάποιο χειρουργείο ή να κάνουμε κάποια πειραματική θεραπεία. Έδωσε μαθήματα ζωής και σε εμάς, η σύζυγός του ήταν πάντα δίπλα του, ήταν ένθερμος στο να δεχθεί όλα όσα γίνονταν σε θεραπείες, εγώ αυτό που πήρα ήταν ότι πιο πολύ μας έδινε κουράγια παρά του δίναμε» κατέληξε ο Κοσμάς Ηλιάδης για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη και τη στάση του απέναντι στον καρκίνο.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr