search-button
cross-out

Αλόννησος: Νέα τροπή στη μυστηριώδη εξαφάνιση του νεαρού Γιώργου – Στο εδώλιο δύο ψαράδες

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου θα καθίσουν οι δύο ψαράδες που είδαν τελευταίοι ζωντανό τον Γιώργο Καραμιχαηλίδη, στις 30 Αυγούστου 2016 στο λιμάνι Βότση Αλοννήσου, πριν εξαφανιστεί.
Αλόννησος: Νέα τροπή στη μυστηριώδη εξαφάνιση του νεαρού Γιώργου – Στο εδώλιο δύο ψαράδες

Η δίκη των δύο κατηγορούμενων προσδιορίστηκε για τις 12 Μαΐου 2021, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λάρισας και αντιμετωπίζουν την κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος, για έκθεση ζωής σε κίνδυνο με δόλο και πρόθεση από κοινού, ενώ από την αμέλειά τους προκλήθηκε κίνδυνος για τη ζωή του.

Πρόκειται για τους δύο ψαράδες που ήταν οι τελευταίοι που είδαν ζωντανό τον άτυχο Γιώργο στο λιμανάκι της Βότσης όπου χάθηκε. Ο άτυχος νεαρός, που κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και διέμενε στο Βέλγιο, είχε πάει για διακοπές στην Αλόννησο με την 24χρονη φίλη του και τα ίχνη του χάθηκαν το βράδυ της Τρίτης 30 Αυγούστου 2016.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ο Γιώργος Καραμιχαηλίδης, την τελευταία φορά εθεάθη να κολυμπάει προς την έξοδο του λιμανιού Βότση, ενώ το ίδιο βράδυ άρχισαν οι έρευνες του Λιμενικού στην περιοχή και με το πρώτο φως της 31ης Αυγούστου, δύτες βρήκαν στο βυθό του λιμανιού μόνο τα ρούχα και το κινητό του τηλέφωνο, καθώς και το ποσό των 400 ευρώ.

Η μητέρα του λέει ότι ο Γιώργος ήταν σκεπτικός, αλλά δεν έδωσε σημασία. Δεν είχε δώσει δικαίωμα στο παρελθόν, εξηγεί. Μετά από ένα πρόβλημα που είχε με την υγεία του πριν χρόνια δεν είχε παρατηρηθεί κάτι. Ηταν καλά με τη σύντροφό του. «Τι έγινε ο Γιώργος εκεί στο λιμάνι; Δεν μπορεί να εξαφανίζεται ένας άνθρωπος έτσι. Ή οι εξωγήινοι τον τράβηξαν ή η θάλασσα τον ρούφηξε ή ανθρώπινο χέρι τον πήρε» λέει η ίδια.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr