search-button
cross-out

Αμαλιάδα: Νέες μαρτυρίες περιπλέκουν την υπόθεση – Δεν πρέπει να βγαίνω στην TV, πέφτω σε αντιφάσεις λέει η Μουρτζούκου

«Η Ειρήνη προκαλεί φόβο στην Πόπη», λέει η φίλη της μητέρας του μικρού Παναγιωτάκη - Νέες δηλώσεις της Μουρτζούκου στο «Φως στο Τούνελ» - Η μαρτυρία της 8χρονης Ασημίνας: «Με έπιασε από τον λαιμό»
Αμαλιάδα: Νέες μαρτυρίες περιπλέκουν την υπόθεση – Δεν πρέπει να βγαίνω στην TV, πέφτω σε αντιφάσεις λέει η Μουρτζούκου

Νέες αποκαλύψεις και ντοκουμέντα έφτασαν στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» για την υπόθεση των πέντε νεκρών βρεφών σε Αμαλιάδα και Αχαΐα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η μαρτυρία της Σίας: «Η Ειρήνη Εκβιάζει και Απειλεί»

Σύμφωνα με δημοσίευμα του protothema.gr η  Σία, φίλη της μητέρας του μικρού Παναγιωτάκη, αποκάλυψε ότι η Ειρήνη Μουρτζούκου προκαλεί μεγάλο φόβο στην Πόπη και στη γιαγιά του παιδιού. Σύμφωνα με τη Σία, η Ειρήνη χρησιμοποιεί απειλές και εκβιασμούς για να κρατήσει τη σιωπή τους. «Η αλήθεια μπορεί να βγει μόνο από τους μάρτυρες. Η Πόπη και η γιαγιά είναι υπό την επιρροή της Ειρήνης και φοβούνται να μιλήσουν. Όμως, ξέρω ότι η Πόπη πονάει για το παιδί της», δήλωσε η Σία.

Η φίλη της οικογένειας αποκάλυψε επίσης ότι έχει ακούσει την Ειρήνη να λέει στην Πόπη: «Θα σε πονέσω με τον χειρότερο τρόπο», γεγονός που ενισχύει τις υποψίες για τον ρόλο της Ειρήνης στην υπόθεση.

«Δέχομαι απειλές»

Η Σία αποκάλυψε ότι μετά την πρώτη της εμφάνιση στην εκπομπή, δέχθηκε απειλές μέσω της αδελφής της. Η ίδια, ωστόσο, παραμένει αποφασισμένη να μιλήσει, υπογραμμίζοντας ότι η Ειρήνη είχε συγκρουστεί πολλές φορές με την Πόπη, τόσο λεκτικά όσο και σωματικά. Παρά τις εντάσεις, η γιαγιά του μικρού Παναγιωτάκη συνέχιζε να στηρίζει την Ειρήνη και να την κρατά στο σπίτι, χωρίς να εξηγεί τους λόγους.

Ειρήνη Μουρτζούκου: Δεν πρέπει να βγαίνω στην τηλεόραση, πέφτω σε αντιφάσεις

Η Αγγελική Νικολούλη μίλησε για όλα με την Ειρήνη Μουρτζούκου.

Ο διάλογος τους είναι αποκαλυπτικός:

Ειρήνη γιατί στο πρώτο σου παιδί δεν πήγες απευθείας να ζητήσεις βοήθεια όταν το είδες σκεπασμένο και ότι δεν ανασαίνει καλά και πήγε ο Πακιστανός ο φίλος σου;

Δεν είναι έτσι όπως τα είπε ο Πακιστανός. Δεν ξέρει καλά ελληνικά. Το παιδί ήταν σκεπασμένο από όταν ήμουν στην μάνα μου που το τάισα. Και εκείνη την ώρα είχε πέσει ο ήλιος. Εμείς το έχουμε σαν έθιμο να μην το βλέπεις το παιδί βράδυ μέχρι να σαραντίσει. Κοιμόταν και του είπα να μην την κοιτάζει. Να ξυπνήσει και μετά…

Αυτός λέει ότι είδε το παιδί κουκουλωμένο και ειδοποίησε την σπιτονοικοκυρά.

Μαζί πήγαμε…

Ήταν νεκρό από ώρα όμως το παιδάκι βρε Ειρήνη…

Κι εγώ που να το ξέρω;

Ακούστε τον διάλογο:

Για το δεύτερο παιδί της που πέθανε στο «Αγία Σοφία» αναφέρει πως τότε λόγω του περιστατικού που είχε γίνει με την Πισπιρίγκου, είχε διαρκή φύλαξη στο Νοσοκομείο.

«Κρίμα δεν είναι ρε Αγγελική να βλέπεις μικρά παιδιά να πεθαίνουν; Δεν έχουν ζήσει ακόμα. Κάθε μέρα βλέπω τέτοια περιστατικά και λέω και εγώ γιατί… Δεν φεύγουν μόνο τα δικά μας τα παιδάκια. Μετά από όλα αυτά που έχουν συμβεί και ειδικά μετά τον Παναγιώτη που τον είχα σαν δικό μου πολλές φορές έχω σκεφτεί μην φύγει και ο αδερφός μου. Θεωρώ ότι χρειάζομαι ψυχολόγο και θα πάω επειδή έχω περάσει πολλά», προσθέτει.

Αναφέρει ότι δεν ήταν βίαιη απέναντι στις σχέσεις της και ότι ήταν σε θέση άμυνας.

«Γενικά δεν έχω κάνει λάθη. Το μόνο μου λάθος είναι ότι έχω βγει στην τηλεόραση και έχω πέσει σε αντιφάσεις. Δεν μου κάνει καλό η δημοσιότητα. Δεν ξέρω να μιλήσω καλά και αυτοί τα παίρνουν αλλιώς και εγώ μετά τρελαίνομαι. Αν ήμουν έξω από αυτή την κατάσταση δεν θα κατηγορούσα κανέναν», λέει χαρακτηριστικά.

«Αν αποδειχθεί ότι όντως υπάρχει εμπλοκή σου πώς θα αντιδράσεις;», ρωτάει η Αγγελική Νικολούλη.

«Αν είχα κάνει κάτι θα είχα φύγει και τώρα θα με έψαχνες…», καταλήγει η Ειρήνη Μουρτζούκου.

Η μαρτυρία της 8χρονης Ασημίνας

Σοκαριστική ήταν και η μαρτυρία της 8χρονης Ασημίνας, αδελφής του Παναγιωτάκη, η οποία περιέγραψε την τρομακτική εμπειρία της με την Ειρήνη.

Το παιδί αποκάλυψε: «Δεν ήθελα να με κάνει μπάνιο ο Ρήνος και ήθελα να με κάνει η μαμά. Τότε ο Ρήνος με έπιασε από το λαιμό». Αυτή η μαρτυρία έφερε νέα τροπή στην υπόθεση, καθώς ενισχύει τις καταγγελίες για κακοποιητική συμπεριφορά εκ μέρους της Ειρήνης.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

News

Latest

Κακοκαιρία Byron: Γατί δημιουργούνται «σιντριβάνια» στα φρεάτια έπειτα από έντονη βροχόπτωση – Η ανάρτηση Κολυδά
Καιρός

Κακοκαιρία Byron: Γατί δημιουργούνται «σιντριβάνια» στα φρεάτια έπειτα από έντονη βροχόπτωση – Η ανάρτηση Κολυδά

Κακοκαιρία Byron: Ήχησε το 112 σε Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα και Φθιώτιδα
Καιρός

Κακοκαιρία Byron: Ήχησε το 112 σε Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα και Φθιώτιδα

Κακοκαιρία Byron: Μηνύματα 112 σε Καρδίτσα και Φθιώτιδα – Πλημμύρισε η Μάνδρα, δρόμοι ποτάμια στην Αττική
Καιρός

Κακοκαιρία Byron: Μηνύματα 112 σε Καρδίτσα και Φθιώτιδα – Πλημμύρισε η Μάνδρα, δρόμοι ποτάμια στην Αττική

25 μήνες φυλακή σε 40χρονο κρατούμενο στον Βόλο που… δάγκωσε αστυνομικό
Ελλάδα

25 μήνες φυλακή σε 40χρονο κρατούμενο στον Βόλο που… δάγκωσε αστυνομικό

Κωνσταντίνος Αργυρός:  Τι λέει για τον έρωτά του με την Αλεξάνδρα Νίκα, τον γάμο και τον ερχομό του γιου τους, που άλλαξε τη ζωή του;
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Κωνσταντίνος Αργυρός: Τι λέει για τον έρωτά του με την Αλεξάνδρα Νίκα, τον γάμο και τον ερχομό του γιου τους, που άλλαξε τη ζωή του;

Κανονικά θα κυκλοφορήσουν αύριο Παρασκευή τα ταξί – Αναστέλλεται η απεργία εξαιτίας της κακοκαιρίας Byron
Ελλάδα

Κανονικά θα κυκλοφορήσουν αύριο Παρασκευή τα ταξί – Αναστέλλεται η απεργία εξαιτίας της κακοκαιρίας Byron

“Να μ’ αγαπάς” – Μιχαήλ Ταμπακάκης: “Δεν μου αρέσουν τα happy end. Θα ήθελα να γίνει η ανατροπή και ο Ορφέας να είναι με την Άννα”
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

“Να μ’ αγαπάς” – Μιχαήλ Ταμπακάκης: “Δεν μου αρέσουν τα happy end. Θα ήθελα να γίνει η ανατροπή και ο Ορφέας να είναι με την Άννα”

Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι: Η Θεοδώρα έρχεται στον Πειραιά για τους αρραβώνες της Μαγδαληνής!
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι: Η Θεοδώρα έρχεται στον Πειραιά για τους αρραβώνες της Μαγδαληνής!

zinapost.gr