search-button
cross-out

Αμαλιάδα: Ο κυρ Παναγιώτης πέθανε χθες στο αυτοκίνητο όπου «ζούσε»

Υπερήλικας από την Αμαλιάδα, που για πολλούς μήνες «ζούσε» με την κόρη του στο αυτοκίνητο, ύστερα από έξωση που τους είχε γίνει, έφυγε χθες από τη ζωή.
Αμαλιάδα: Ο κυρ Παναγιώτης πέθανε χθες στο αυτοκίνητο όπου «ζούσε»

Δεν είναι της παρούσης να μιλήσουμε για το ποιος έκανε τι, για το ποιος προσπάθησε να βοηθήσει και πως ή γιατί αυτοί οι δυο άνθρωποι «ζούσαν» για πολλούς μήνες – σχεδόν έναν χρόνο – σε ένα Fiatάκι …

Οι συνθήκες διαβίωσης ήταν τέτοιες που τον οδήγησαν στο νοσοκομείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή. «Έφυγε πικραμένος και με την αίσθηση της εγκατάλειψης», ανέφερε στην εφ. «Πατρίς» άνθρωπος που βρέθηκε στο πλευρό της οικογένειας βοηθώντας όπως μπορούσε. «Στενοχωριέμαι γιατί έφυγε έτσι. Από αυτήν την κατάσταση έφυγε», μονολογούσε η κόρη του όταν χθες βράδυ στο νοσοκομείο την ενημέρωσαν για τον θάνατό του.

Ο εκλιπών – όπως έγραφε και προ μηνών η εφ. «Πατρίς» – ζούσε για χρόνια σε ενοικιαζόμενο σπίτι μαζί με την κόρη του, την οποία η ανεργία την ανάγκασε να μην μπορεί να καταβάλλει το ενοίκιο.

Η πενιχρή σύνταξη του 93χρονου- που για χρόνια ήταν μετανάστης – ήταν το μοναδικό εισόδημα που διέθεταν. Τα χρήματα δεν έφταναν καν φάρμακα και διατροφή. Τα χρέη σωρεύονταν, «θηλιά» που τους έπνιξε. Ακολούθησε η έξωση και διαμονή στο αυτοκίνητο.

patrisnews.com

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr