search-button
cross-out

«Αν δεν ήμουν σκληραγωγημένη, θα ήμουν νεκρή», λέει η 50χρονη αγρότισσα

Πιστεύει ότι ο 32χρονος εργάτης ήθελε να τη βιάσει και να της κλείσει το στόμα
«Αν δεν ήμουν σκληραγωγημένη, θα ήμουν νεκρή», λέει η 50χρονη αγρότισσα

Της Ευαγγελίας Καρεκλάκη

Λιονταρίσια πάλεψε για 20 με 25 λεπτά η 50χρονη Κατερίνα, αγρότισσα από την Ιεράπετρα, με τον παρ’ ολίγον βιαστή της. Ο άνθρωπος που είχε κάνει δεκάδες μεροκάματα στα θερμοκήπια της την χτυπούσε λυσσαλέα στο πρόσωπο και στο κεφάλι. «Ήθελε να με βιάσει και να με σκοτώσει. Αυτός ήταν ο σκοπός του. Ήταν σαν με μισούσε. Δεν ξέρω γιατί. Αυτός ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος να σκοτώσει. Αν δεν ήμουν σκληραγωγημένη λόγω της αγροτιάς, θα ήμουν τώρα νεκρή» εξομολογείται στο Cretalive μετά την καταδικαστική απόφαση που εξέδωσε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου στον 32χρονο Πακιστανό εργάτη.

Όπως περιγράφει, κάποια στιγμή απελπίστηκε. Πίστεψε ότι θα άφηνε εκεί τα κοκαλάκια της. Ο Πακιστανός την χτυπούσε με μανία. Όμως δεν το έβαλε κάτω. «Η σκληρή δουλειά με έσωσε. Σας ευχαριστώ όλους για την στήριξη και την συμπαράσταση. Ευχαριστώ πολύ τη δικαιοσύνη που με δικαίωσε. Και εγώ αυτό το μήνυμα θέλω να στείλω σε όλες τις γυναίκες που κακοποιούνται: να μην φοβούνται, να μιλάνε. Αυτό το παράδειγμα θέλω να δώσω με τη δική μου στάση. Να πιστεύουμε στον εαυτό μας, να είμαστε δυνατοί και τότε θα νικήσουμε».

Η 50χρονη αγρότισσα παραδέχεται ωστόσο ότι όλη αυτή η δοκιμασία δεν την άφησε «αλώβητη». Ναι μεν αισθάνεται δικαιωμένη, αναγνωρίζει όμως ότι μετά το εφιαλτικό αυτό συμβάν η ζωή της έχει αλλάξει. Είναι ώρες και φορές που θέλει κάποιο αγαπημένο πρόσωπο κοντά της για να νιώθει ασφάλεια και, όπως λέει, η αδερφή της είναι το μεγάλο στήριγμα της.

Όπως έγραψε το Cretalive, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου έκρινε ομόφωνα ένοχο τον 32χρονο Πακιστανό για όλες τις αποδιδόμενες πράξεις και του επέβαλε συνολική ποινή κάθειρξης 10 ετών, με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Ο 32χρονος, τον οποίο απασχολούσε στα θερμοκήπια της η παθούσα, χτύπησε βραδινές ώρες την πόρτα του σπιτιού της, έριξε χώμα στο πρόσωπο για να την «τυφλώσει» και άρχισε να την καταδιώκει, τραβώντας την από τα μαλλιά. Όταν κατάφερε να την εγκλωβίσει, την χτυπούσε με μανία στο πρόσωπο και στο κεφάλι, ενώ της έσπασε και τα δόντια.
cretalive.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr