search-button
cross-out

Ανατροπή με τη δολοφονία του 40χρονου Έλληνα στη Λευκωσία – Μπορεί να ήταν ατύχημα

Τι έδειξε η νεκροψία στη σορό του
Ανατροπή με τη δολοφονία του 40χρονου Έλληνα στη Λευκωσία – Μπορεί να ήταν ατύχημα

Μυστήριο επικρατεί με το θάνατο του 40χρονου Έλληνα, Θανάση Κοτσλή, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός το απόγευμα της Κυριακής στο πίσω μέρος της πολυκατοικίας όπου διέμενε στη Λευκωσία. Αρχικά ο θάνατος του 40χρονου αντιμετωπίστηκε από τις κυπριακές Αρχές, ως φόνος εκ προμελέτης και συνελήφθη ως ύποπτος ο 38χρονος συγκάτοικος του, ωστόσο νεότερα στοιχεία ανατρέπουν τα δεδομένα.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Cyprus Times, από τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί, φαίνεται πως ο 40χρονος έχασε τη ζωή του από ατύχημα. Η επικρατέστερη εκδοχή, για το πώς βρέθηκε στο κενό από το διαμέρισμα του τρίτου ορόφου της πολυκατοικίας στη Λευκωσία, είναι ότι επιχείρησε να μπει από το μπαλκόνι και κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί, έχασε την ισορροπία του και κατέληξε στο έδαφος με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πήγες σε αυτό το συμπέρασμα φαίνεται να καταλήγει και ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους ο οποίος έκανε αυτοψία στη σκηνή, καθώς το σημείο, στο οποίο βρέθηκε η σορός του 40χρονου, δεν δείχνει ότι κάποιος τον έσπρωξε.

Όπως αναφέρει το sigmalive.com, η νεκροψία-νεκροτομή που πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, από τον κ. Χαραλάμπους, έδειξε ότι ο θάνατος του Κοτσλή προήλθε από πολυτραυματισμό εξαιτίας πτώσης από ύψος. Κατά τη νεκροτομή, παραλήφθηκε αριθμός τεκμηρίων τα οποία θα αποσταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Τι συνέβη

Όλα συνέβησαν περίπου στις 18:50 το απόγευμα της Κυριακής όταν ο 40χρονος Έλληνας, επέστρεψε στο διαμέρισμά όπου διέμενε, στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στη Λευκωσία, για να πάρει κάποια προσωπικά αντικείμενα της συντρόφου του, τα οποία είχαν ξεχάσει κατά την έξοδό τους.

Ο 40χρονος, ο οποίος δεν είχε μαζί του τα κλειδιά του διαμερίσματος, χτύπησε την πόρτα για να του ανοίξει ο συγκάτοικός του.

Φέρεται να χτύπησε την πόρτα και να κάλεσε αρκετές φορές τον Ιρανό να του ανοίξει. Αρχικώς, εικαζόταν ότι ο Ιρανός άνοιξε την πόρτα και στη συνέχεια, έσπρωξε τον 40χρονο από το μπαλκόνι. Οι έρευνες όμως οδηγούν σε άλλο σενάριο που δείχνει ατύχημα κατά τη διάρκεια της προσπάθειας του Κοτσλή να μπει στο διαμέρισμα από το μπαλκόνι. Φαίνεται πως υποχώρησε κάποιο μάρμαρο, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο κενό.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Η μαρτυρία της συντρόφου του 40χρονου και η σύλληψη του συγκατοίκου

Για την υπόθεση έχει συλληφθεί ο 38χρονος συγκάτοικος του 40χρονου με βάση μαρτυρία της συντρόφου του, η οποία ανέφερε πως πριν από την πτώση άκουσε φωνές και υπέθεσε ότι υπήρξε διαπληκτισμός μεταξύ τους. Είχε αναφέρει μάλιστα και έναν καυγά που είχαν οι δύο το προηγούμενο βράδυ, για ασήμαντη αφορμή και συγκεκριμένα για μία τηλεόραση.

Ο 38χρονος Ιρανός ο οποίος συνελήφθη ως ύποπτος για φόνο εκ προμελέτης, αρνείται από την πρώτη στιγμή την εμπλοκή του και δηλώνει άγνοια για το πώς έπεσε ο 40χρονος από τον τρίτο όροφο.

Ο 38χρονος παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, όπου εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα προσωποκράτησης για περίοδο οκτώ ημερών.

Όπως αναφέρει το Cyprus Times αν η εικόνα ξεκαθαρίσει νωρίτερα και δεν επιβεβαιωθούν οι υποψίες για εμπλοκή του, θα αφεθεί ελεύθερος.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ αδιευκρίνιστο παραμένει το πώς συγκατοικούσε ο 38χρονος Ιρανός, με τον 40χρονο Έλληνα και την 35χρονη σύντροφο του από τη Βουλγαρία, ενώ στο ίδιο διαμέρισμα διέμενε ακόμα ένας Βούλγαρος με την κόρη του.

in.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr