search-button
cross-out

Ανατροπή στο θρίλερ της εξαφάνισης της Άρτεμης – Μαρτυρία «κλειδί»

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές τα τελευταία 24ωρα, δύο χρόνια μετά την εξαφάνιση της 19χρονης Άρτεμης, η οποία έχει χαθεί από το Κορωπί και την αναζητά η οικογένειά της.
Ανατροπή στο θρίλερ της εξαφάνισης της Άρτεμης – Μαρτυρία «κλειδί»

Η υπόθεση έρχεται και πάλι στην επικαιρότητα, μετά τη μαρτυρία, την περασμένη Παρασκευή, που έφερε στο φως η εκπομπή «Φως στο τούνελ», της Αγγελικής Νικολούλη, σύμφωνα με την οποία η Άρτεμις εθεάθη στην παραλία της Αγίας Μαρίνας μία ημέρα μετά την εξαφάνισή της, την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020, στο Κορωπί.

Η αγνοούμενη φέρεται ότι καθόταν μόνη της σε ένα κιόσκι, βυθισμένη στις σκέψεις της. Η μαρτυρία αυτή θεωρείται σοβαρή και δίνει νέα τροπή στις έρευνες της Αστυνομίας που έχουν «βαλτώσει» εδώ και δύο χρόνια, ενώ ουδέποτε είχε αναζητηθεί στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Αναστάσιος Ντούγκας ανέφερε σχετικά στην «Espresso»: «Είναι κάτι καινούργιο. Ενώ πριν ο τελευταίος άνθρωπος την είχε δει στη στάση λεωφορείων να περιμένει κάτι, τώρα έρχεται μια μαρτυρία που αλλάζει όλα τα δεδομένα και μας λέει ότι τη βλέπει στην παραλία της Αγίας Μαρίνας. Δεν είχε ελεγχθεί ποτέ αυτή η περιοχή. Πιστεύουμε ότι αυτή την εβδομάδα θα δοθεί εντολή να ερευνηθεί και αυτή η περιοχή». Αξίζει να σημειωθεί πως η παραλία της Αγίας Μαρίνας δεν ήταν άγνωστη για την κοπέλα, καθώς συνήθιζε να πηγαίνει εκεί για μπάνιο με τις φίλες της. Στην ίδια παραλία είχε πάει και με τον πρώην φίλο της, πριν αυτός την απορρίψει και τη διαγράψει από μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο ίδιος μίλησε στο «Τούνελ» γι’ αυτή τη συνάντηση, δίχως να μπορέσει να βοηθήσει τις Αρχές, καθώς την περίοδο της εξαφάνισης της κοπέλας ήταν φαντάρος στην Αλεξανδρούπολη.

«Άμα μπορούσα να βοηθήσω, θα το είχα κάνει. Την περίοδο που χάθηκε η Άρτεμις εγώ ήμουν μέσα στο στρατόπεδο. Ήμουν φαντάρος στην Αλεξανδρούπολη» δήλωσε στην τηλεοπτική εκπομπή. Η δικογραφία για την εξαφάνιση της 19χρονης έχει παραδοθεί από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής στον εισαγγελέα, που θα κρίνει αν θα συνεχιστεί η έρευνα ή αν θα μπει στο αρχείο. Από την πλευρά της η οικογένειά της θεωρεί πως πρέπει να συνεχιστεί η έρευνα των Αρχών, καθώς κάποιος από το φιλικό της περιβάλλον έκλεισε ραντεβού με την κοπέλα το μεσημέρι της Παρασκευής 16 Οκτωβρίου 2020.

Μάλιστα, μακρινή συγγενής της την είχε δει να περιμένει για ώρα στη 2η στάση Αττικής. Από εκεί περνάει η γραμμή 330, που πηγαίνει στην Αγία Μαρίνα… Μετά τη νέα μαρτυρία κατοίκου της περιοχής, που την είδε στην παραλία της Αγίας Μαρίνας, οι αστυνομικοί θα πρέπει να επικεντρωθούν στο συγκεκριμένο σημείο για να αναζητήσουν την αγνοούμενη κοπέλα.

«Είμαστε σίγουροι ότι εκείνη την ημέρα είχε κλείσει με κάποιον ραντεβού για να συναντηθεί. Δέχθηκε μία κλήση στο Viber, πήγε στο δωμάτιό της, μίλησε κι έφυγε χαρούμενη» δήλωσε ο κ. Ντούγκας, ο οποίος απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι και δεν μιλάει να αποκαλύψει τι έχει συμβεί. «Συγκεκριμένος μάρτυρας, που έχουμε υποδείξει στο Ανθρωποκτονιών, δεν έχει πει την αλήθεια εξαρχής. Να βγει και να πει τι ακριβώς έχει γίνει. Γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις για την Άρτεμη. Είναι το τελευταίο άτομο που είχε επικοινωνία» τονίζει ο δικηγόρος της οικογένειας.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr