search-button
cross-out

Αναβολή στη δίκη για την αιματοχυσία στις Μοίρες – Ένταση και σπρωξίματα στον δράστη!

Συγγενείς του άτυχου Κώστα Χατζάκη κινήθηκαν εναντίον του 54χρονου πρώην γυμναστή
Αναβολή στη δίκη για την αιματοχυσία στις Μοίρες – Ένταση και σπρωξίματα στον δράστη!

Ένταση επικράτησε στην πίσω πλευρά του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου κατά την αποχώρηση του 54χρονου πρώην γυμναστή και δράστη της δολοφονίας του Κώστα Χατζάκη, στις Μοίρες, τον Ιανουάριο του 2020.

Η εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό αναβλήθηκε και όπως φαίνεται στο βίντεο του Cretalive, συγγενείς του θύματος, στη θέα του 54χρονου, κατά την έξοδό του από το Αστυνομικό Μέγαρο, ξέσπασαν και κινήθηκαν εναντίον του. Στο σημείο σημειώθηκε ένταση και σπρωξίματα, με τις αστυνομικές δυνάμεις αλλά και ψύχραιμες φωνές να αποτρέπουν τα χειρότερα.

Ο άτυχος ηλικιωμένος εκτελέστηκε από τον εν διαστάσει σύζυγο της νοικάρισσας του, τον οποίο ούτε καν γνώριζε. Το βράδυ εκείνο από θαύμα δεν υπήρξαν και άλλοι νεκροί καθώς ο 54χρονος δράστης, πρώην γυμναστής, αφού σκότωσε τον άτυχο ηλικιωμένο στη βεράντα του σπιτιού του, πυροβόλησε και τραυμάτισε την σύζυγο του θύματος, ενώ άνοιξε πυρ κατά πέντε ανήλικων αγοριών που προσπαθούσαν να προστατευθούν αγωνιωδώς από τις σφαίρες.

Η σύζυγος, η οποία στεκόταν δίπλα στον 79χρονο, γλίτωσε στο παρά πέντε, χάρη στα άμεσα αντανακλαστικά που επέδειξε το ανήλικο τότε εγγόνι τους. Το παιδί βλέποντας την εκτέλεση του παππού του, πρόλαβε να σπρώξει την γιαγιά του μέσα στο σπίτι και να κλείσει την πόρτα.

Το  πρωτόδικο δικαστήριο έκρινε ομόφωνα ένοχο τον κατηγορούμενο, πατέρα τριών παιδιών, για την αιματοχυσία που προκάλεσε. Δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό και τον καταδίκασε σε ισόβια και 33 χρόνια κάθειρξης (από τα 33 τα εκτιτέα είναι 20) για τη δολοφονία του άτυχου Κώστα Χατζάκη, την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος της συζύγου του θύματος  αλλά και των ανήλικων παιδιών.

cretalive.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr