search-button
cross-out

Αναβρασμός σε χωριό της Κρήτης: Βγήκαν τα πιστόλια μεταξύ οικογενειών

Οι δυο οικογένειες βρίσκονται ήδη στα δικαστήρια για υπόθεση ξυλοδαρμού
Αναβρασμός σε χωριό της Κρήτης: Βγήκαν τα πιστόλια μεταξύ οικογενειών

Αναβρασμός επικρατεί για άλλη μια φορά στην περιοχή του Προφήτη Ηλία, μεταξύ δύο οικογενειών του χωριού, μέλη των οποίων οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα, αφότου συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Μεταξύ των δύο οικογενειών που ήδη βρίσκονται στα Δικαστήρια για υπόθεση ξυλοδαρμού σε μάντρα, χθες σημειώθηκε ένα ακόμη επεισόδιο, και μάλιστα όπως καταγγέλεται, ένοπλο.

Όπως καταγγέλλει μέλος της μίας οικογένειας, άτομο γνωστό στο ευρύ κοινό που έχει απασχολήσει ξανά, δύο νεαροί, μέλη της άλλης οικογένειας, πυροβόλησαν με καραμπίνα προς το μέρος του, με τη σφαίρα κατά τύχη να μην τον «πετυχαίνει».

Ωστόσο η πλευρά των δύο νεαρών συλληφθέντων (ο ένας έχει συλληφθεί ως βασικός εμπλεκόμενος και ο έτερος για περιφερειακό ρόλο) αρνείται όσα της καταλογίζονται.

Οι νεαροί, μάλιστα, λένε ότι πρόκειται για ψευδή κατάθεση, προκειμένου να πιεστούν και να ανακαλέσουν τις μηνύσεις που έχουν υποβάλλει για προηγούμενα περιστατικά σε βάρος τους, τα οποία έχουν καταγγείλει: τόσο τον ξυλοδαρμό από πέντε άτομα, κάποιοι εκ των οποίων φορούσαν κουκούλες, όσο και τροχαίο που είχε προηγηθεί το οποίο πάντως η οικογένεια θεωρεί, όχι τυχαίο αλλά με κακόβουλη πρόθεση.

cretalive.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr