search-button
cross-out

Ανδραβίδα: Αναφορές πως ο ύποπτος είχε σκάψει λάκκο για να θάψει την οικογένεια

Σοκαριστικά είναι τα όσα γίνονται γνωστά για την άγρια δολοφονία των γονιών και δύο παιδιών στην Ανδραβίδα, και συγκεκριμένα για τον βασικό ύποπτο.
Ανδραβίδα: Αναφορές πως ο ύποπτος είχε σκάψει λάκκο για να θάψει την οικογένεια

Πληροφορίες του newsit.gr κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο που ήταν γνωστός στην Ανδραβίδα για την προβληματική του συμπεριφορά, καθώς είχε προκαλέσει σοβαρά προβλήματα.

Κάτοικοι αναφέρουν ότι είχε πυροβολήσει άλλους δύο ανθρώπους στο παρελθόν με κυνηγετική καραμπίνα, ο ένας εξ αυτών ήταν ο κουμπάρος του.

Οι άνθρωποι είχαν καταθέσει μήνυση, ωστόσο τις απέσυραν γιατί τους απειλούσε ότι θα σκοτώσει τις οικογένειές τους!

Κάτι που τελικά δυστυχώς έκανε πράξη με την οικογένεια που ξεκληρίστηκε. Ο ίδιος ήταν ιδιοκτήτης του σπιτιού που έμεναν και του χρωστούσαν τρία νοίκια.

Αναφορές ότι είχε σκάψει λάκκο για να τους θάψει – Πως οδηγήθηκαν σε αυτόν οι αρχές
Η αγριότητα του εγκλήματος έχει συγκλονίσει την Ανδραβίδα. Οι πληροφορίες από την περιοχή είναι συγκεχυμένες για το ποιον σκότωσε πρώτα.

Στο σημείο βρέθηκαν κάλυκες οι οποίοι ταιριάζουν στο όπλο του υπόπτου και είναι ίδιες με αυτούς που βρέθηκαν όταν είχε πυροβολήσει τον κουμπάρο του.

Κάτι άλλο που προκαλεί φρίκη, είναι οι αναφορές πως είχε θάψει λάκκο σε περιοχή σε γειτονικό χωριό, στο Τραγανό, για να τους θάψει. Γι αυτό και προσπάθησε να τους φορτώσει στο τρέιλερ, ωστόσο ο ερχομός του τρίτου παιδιού τον έκανε να το βάλει στα πόδια βιαστικά.

Οι κάτοικοι πάντως εκτιμούν πως κρύβεται σε διπλανό χωριό, ωστόσο δε μπορεί προς το παρόν να επιβεβαιωθεί.
Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr