search-button
cross-out

Ανείπωτη τραγωδία στην Πάτρα! Πέθανε και η μητέρα των δυο αδελφών που είχαν εντοπιστεί νεκροί στο σπίτι τους στις αρχές Ιουλίου

Την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύονταν, άφησε το Σάββατο, και η μητέρα των δυο αδελφών, του Δημήτρη και του Κώστα, οι οποίοι είχαν βρεθεί νεκροί στις αρχές Ιουλίου, μέσα στο σπίτι τους στην οδό Σμύρνης, στην Πάτρα.
Ανείπωτη τραγωδία στην Πάτρα! Πέθανε και η μητέρα των δυο αδελφών που είχαν εντοπιστεί νεκροί στο σπίτι τους στις αρχές Ιουλίου

Η άτυχη γυναίκα έφυγε από την ζωή, δίχως να γνωρίζει το παραμικρό για τον θάνατο των δυο παιδιών της.

Υπενθυμίζεται ότι, στις 2 Ιουλίου βρέθηκαν νεκρά δυο αδέλφια, μέσα στο σπίτι τους. Ο ένας ήταν ηλικίας 45 χρόνων φιλόλογος και άλλος 54 χρόνων πτυχιούχος της πληροφορικής, ενώ η μητέρα τους νοσηλευόταν σε ίδρυμα της περιοχής.

Οι αστυνομικοί είχαν φτάσει στο διαμέρισμα της οδού Σμύρνης μετά από τηλεφώνημα γειτόνων, καθώς η δυσοσμία ήταν έντονη. Όταν οι άνδρες της ΕΛΑΣ έσπασαν την πόρτα,  βρήκαν τα δύο αδέρφια νεκρά σε διαφορετικούς χώρους.

Όπως ανέφεραν γείτονες της οικογένειας στο «tempo24», παλαιότερα επισκέπτονταν τα δύο αδέρφια κοινωνικός λειτουργός. Λίγο αργότερα η μέριμνα αυτή σταμάτησε. Τα δύο αδέλφια φαίνεται να είχαν πεθάνει εδώ και ημέρες, ενώ είχε αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr, από την ΕΛ.ΑΣ ως επικρατέστερο σενάριο για το θάνατο των δύο αδελφών θεωρείται αυτό της απόφασης να έβαλαν οι ίδιοι τέλος στη ζωή τους καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα φαρμάκων.

Πηγή: newsbreak.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr